Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +197

rancorn +16
"słyszałeś że pisarski napisał książkę?
Słyszałem.
A czytałeś?
Nie.
Jak wiekszosc.
*SMIECH PAWIANA*
Słyszałem.
A czytałeś?
Nie.
Jak wiekszosc.
*SMIECH PAWIANA*
źródło: 1000053392
Pobierz

źródło: comment_1647040995pGeoCnlgmhACEFilTj5UB1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Kernydz: Panie. Sroluje se wypok i co chwile jakies memy, jakies odniesienia do kolesia a ja nawet nie wiem kto to.
Co robil i co Zrobil ze teraz tak po nim jada. I teraz patrz jaki ja mam mindfuck :P
@RobotKuchenny9000: o czym ty pieprzysz? nigdzie tak nie powiedzial
@RobotKuchenny9000: w Polsce Koziej, Komornicki, Dachowicz, Siemoniak, do tego wiele debat w SG i DKWS
W Stanach Weichert, Karber, Mitchell, Hodges, koncepcja została zaprezentowana dla Heritage Foundation, Center for Naval Analyses, Us Army War College, Office of net Assesment, Potomac Foundation i coś jeszcze, ale wypadło mi z głowy
@kfiatek_na_parapecie: ObronaPRO to bardzo toksyczne miejsce w polskim internecie, siedlisko zazdrośników, gdzie z jednej strony masz specjalistów w wąskich dziedzinach, ale z widzeniem tunelowym i brakiem umiejętności widzenia szerszej perspektywy, a o myśleniu na poziomie strategicznym to już nie wspomnę.
Poza tym normalne jest to, że najbardziej atakowany będzie ten kto nadaje ton debacie. Jak kaczor ogłaszał 300
no ale dla wykopu bartosiak to debil, a oni sa najmadrzejsi
srogie urojenia
https://www.krzysztofwojczal.pl/wojskowosc/polska-armia-nowego-wzoru-jak-powstancy-na-gruzach-warszawy44-analiza/
Zaorana po całości.