Aktywne Wpisy

wykop +18
Nadchodzą zmiany w Regulaminie Wykopu - stawiamy na lepsze dopasowanie treści i bezpieczeństwo!
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie

Kefir91 +202
Jakbyście jeszcze nie wiedzieli, to Reksin ruszył z posesji z ulicy Piaskowej został odnaleziony.
#fredikamionka #heheszki #humorobrazkowy #analfabetyzm
#fredikamionka #heheszki #humorobrazkowy #analfabetyzm
źródło: image_picker_0ABA9C5C-A774-4093-8637-6A92688DC8F4-40929-0000062248CECA45
Pobierz

źródło: comment_1647040995pGeoCnlgmhACEFilTj5UB1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Kernydz: Panie. Sroluje se wypok i co chwile jakies memy, jakies odniesienia do kolesia a ja nawet nie wiem kto to.
Co robil i co Zrobil ze teraz tak po nim jada. I teraz patrz jaki ja mam mindfuck :P
@RobotKuchenny9000: o czym ty pieprzysz? nigdzie tak nie powiedzial
@RobotKuchenny9000: w Polsce Koziej, Komornicki, Dachowicz, Siemoniak, do tego wiele debat w SG i DKWS
W Stanach Weichert, Karber, Mitchell, Hodges, koncepcja została zaprezentowana dla Heritage Foundation, Center for Naval Analyses, Us Army War College, Office of net Assesment, Potomac Foundation i coś jeszcze, ale wypadło mi z głowy
@kfiatek_na_parapecie: ObronaPRO to bardzo toksyczne miejsce w polskim internecie, siedlisko zazdrośników, gdzie z jednej strony masz specjalistów w wąskich dziedzinach, ale z widzeniem tunelowym i brakiem umiejętności widzenia szerszej perspektywy, a o myśleniu na poziomie strategicznym to już nie wspomnę.
Poza tym normalne jest to, że najbardziej atakowany będzie ten kto nadaje ton debacie. Jak kaczor ogłaszał 300
no ale dla wykopu bartosiak to debil, a oni sa najmadrzejsi
srogie urojenia
https://www.krzysztofwojczal.pl/wojskowosc/polska-armia-nowego-wzoru-jak-powstancy-na-gruzach-warszawy44-analiza/
Zaorana po całości.