Jaki dekoder polecacie pod linijki od Chińczyków? Android, netflix itp absulutnie zbędne. 4k jako dodadek mógłby być ale nie jest to konieczne (nie wiem nawet, czy z tych linii kanały 4k działają?) *Ważne aby sprzęt (w tym pilot) działał po prostu sprawnie.* Póki co jestem zielony w tym temacie, ale mam już dość przerywajacej iptv. Wiem, że często polecane są Ustymy i Zgemmy, ale może da się kupić coś tańszego? Warto w ogóle iść w sharing w tych czasach? #cccam #oscam
A czy ta zgemma h9s se ma jakąś przewagę na ustymem 4k pro? Jest nieco droższa @kodiwpigulce_pl a warto się w te linijki pchać w ogóle? Nie wiem jakich problemów się spodziewać, z zacinaniem, niedziałaniem, zmianą zabezpieczeń itp.
*Ważne aby sprzęt (w tym pilot) działał po prostu sprawnie.*
Póki co jestem zielony w tym temacie, ale mam już dość przerywajacej iptv.
Wiem, że często polecane są Ustymy i Zgemmy, ale może da się kupić coś tańszego? Warto w ogóle iść w sharing w tych czasach?
#cccam #oscam
@kodiwpigulce_pl: biorąc pod uwagę moje wymagania, a raczej przeciwskazania do dodatkowych funkcji?
@kodiwpigulce_pl a warto się w te linijki pchać w ogóle? Nie wiem jakich problemów się spodziewać, z zacinaniem, niedziałaniem, zmianą zabezpieczeń itp.