Aktywne Wpisy
Guadalajara +122
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na
Pan_Slon +58
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@hekktik: no ale co z tego że nazwisko tego polityka występuje w poście? czy ten polityk powiela ruską propagandę, tak jak konfederaci? wyciągasz jakąś kwestię, która nie ma żadnego związku z moim pytaniem.
przypomnę, moje pytanie brzmiało: dlaczego ze wszystkich sympatyków partii, najłatwiej ruskimi bredniami zmanipulować właśnie konfederatów?
w jaki sposób twój przykład odnosi się do mojego pytania, mógłbyś wskazać?
źródło: comment_16470019699BSpAy1PBRFmorjaDWWlbI.jpg
Pobierzźródło: comment_1647001997JXncW0fS24DyDbOBcvYCxw.jpg
PobierzChodziło o to że przed kompem siedzi gość któremu ktoś tłumaczy że łyka fejka a typ odpowiada w stylu "jak to może być fejk skoro ten tekst potwierdza to co sam myślę".
Konfa łyka ruską propagandę gdy ta zgadza się z ich poglądami. Rosjanie z tego korzystają a debile którym się wydaje że "włączyli myślenie" wciągają to
Polskie i zagraniczne media = złe
Ale RT i szarlatany z youtuba = dobre
oczywiście do RT się oficjalnie nie przyznają ale dziwnie zbiega się narracja
@dis_gon_b_guud: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD piękne
@hekktik: ja p------e xD odpowiadasz nie na temat i się jeszcze plujesz jak ci się to wytknie, co za tłuk
@KubaGrom: no ta w------l tam jeszcze plaskoziemcow, jezu chryste
@advert: tłuku, odpisalem odnosnie polityka ktory byl wymieniony w poscie ktory wkleiles, nie moja wina ze jestes takim "tłukiem" ze tego nie czaisz przez nastepnych x postow
Wątpię, żeby oni serio byli opłacani. Po prostu im po drodze z "JE Włodzimierzem Putinem"( ͡° ͜ʖ ͡°)