Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +657
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz
cichyyx +8

Pytanie brzmi: dostaje rachunek bankowy na który powinienem wysyłać hajs teoretycznie co miesiąc. Czy jest możliwość przesłania tam w pierwszym miesiącu kwoty za całość sprzętu (czyli właściwie trochę tak jakbym kupił to bez rat), czyli defacto spłacenia na starcie wszystkich rat?
Na ratach zależy mi tylko w kontekście budowania historii kredytowej.
#kiciochpyta no i #mediaexpert #mediamarkt bo w sumie pytanie dotyczy wszystkich sklepów.
@archerr0: Ja (no ale to juz dawno temu) mialem tak ze padl mi telefon. Wiec trza nowy. Wtedy flagowcem byl samsung S4 (czyli sam widzisz ze dawno :P) Zabawa polegala na tym ze wiedzialem ze za miesiac bedzie zastrzyk gotowki no ale miesiac bez telefonu? To wzialem na raty. I splacilem zalosc w drugiej racie - sie dalo.
I to
No i dzięki za info o zgodach. Nie byłem tego świadomy.
@ayyy_lmao: nic nie musi, jest to kwestia banku i tyle. W aliorze wystarczyło, ze wpłaciłem pozostała należność i kredyt sam się "zamknął". Aczkolwiek dobrze to zweryfikować przed wykonaniem takiej operacji