Aktywne Wpisy
Julxe +28
Doprowadza mnie do szału to jak polackie społeczeństwo traktuje Ukraińców.
Na wykopie Ukraińcy są wyśmiewani.
Na mojej grupie osiedlowej pojawiają się negatywne wpisy w stosunku do Ukraińców.
Na facebooku wszyscy klaszczą uszami że dobrze że kierowcy blokują granice.
Patrzę i niedowierzam co się dzieje z tym społeczeństwem, za granicą jest wojna i Ukraińcy potrzebują wszelkiego dostępnego wsparcia, militarnego jak i mentalnego a wy sobie urządzacie tutaj jakiś cyrk.
STAND WITH UKRAINE.
#
Na wykopie Ukraińcy są wyśmiewani.
Na mojej grupie osiedlowej pojawiają się negatywne wpisy w stosunku do Ukraińców.
Na facebooku wszyscy klaszczą uszami że dobrze że kierowcy blokują granice.
Patrzę i niedowierzam co się dzieje z tym społeczeństwem, za granicą jest wojna i Ukraińcy potrzebują wszelkiego dostępnego wsparcia, militarnego jak i mentalnego a wy sobie urządzacie tutaj jakiś cyrk.
STAND WITH UKRAINE.
#
kocimietka_BB +97
Oto polski piłkarz Marcin Bułka i jego partnerka Ecram Sallam pochodząca z Maroko.
Pudelek zrobił o nich artykuł.
Poniżej zawistne i jadowite komentarze Polek.
#p0lka #polak #chad #ladnapani #przegryw #heheszki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #mgtow #piekloperfekcjonistow #blackpill #redpill #bluepill #islam #muzulmanie
Pudelek zrobił o nich artykuł.
Poniżej zawistne i jadowite komentarze Polek.
#p0lka #polak #chad #ladnapani #przegryw #heheszki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #mgtow #piekloperfekcjonistow #blackpill #redpill #bluepill #islam #muzulmanie
Przecież to logiczne, że ludzie potrzebują kupić mieszkanie i kredytują się na 30 lat bo jeśli ktoś nie ma pomocy rodziny, mieszkania po babci czy kilkuset tysięcy oszczędności nie jest w stanie kupić mieszkania za gotówkę?
Wiem, że większość z tych osób to dzieci mieszkające na garnuszku rodziców, którzy kręcą sobie bekę ale poważnie musicie uskuteczniać taki szlam?
Rzeczywiście mały odsetek dotknie rentierów co pokupowali sobie kilka mieszkań i nagle się okazuje, że to była kiepska inwestycja, natomiast w 99% podwyżki dotkną zwykłych ludzi, którzy próbują się czegoś dorobić a cały czas od 30 lat mają pod górkę w tym kraju.
Sam mam kredyt hipoteczny, co prawda podwyżki nie są jakoś mocno odczuwalne dla mnie, bo nie zakredytowałem się pod korek, jednak te 5 tysięcy rocznie mniej jest odczuwalne mocno, czy to jest powód dla którego inni się czują lepiej bo drugi ma mniej w kieszeni?
#nieruchomosci #gospodarka #kredythipoteczny #mieszkanie
CZEGO NIE ROZUMIEŻ. JANUSZE KUPOWALI I DLATEGO WTEDY BYŁO ZA 6 ZŁ, A JAK PRZESTALI JEST PO 8. CZEGO NIE ROZUMIEŻ -
@be_happy: o czym ty #!$%@? Oskarek? Kto finansuje moje mieszkanie? Ty? Jakoś każda rata idzie z mojej kieszeni, a kasa do tej kieszeni wpada tylko z mojej pracy.
@zapster: Nie ma co tak generalizować. Średni czas spłaty kredytu hipotecznego w PL to 13 lat, a wtedy nie oddaje się drugie tyle, bo im krócej spłacasz kredyt, tym mniej zapłacisz odsetek... Poza tym przy tych prawie
To jest straszna cecha- jeżeli ktoś zazdrości, to jeszcze mogę zrozumieć, ale jakim idiotą trzeba być, aby życzyć drugiemu utraty mieszkania?
Dom, mieszkanie- własne cztery kąty to podstawa egzystencji we współczesnym świecie- ale weź to wytłumacz 13 latkowi mieszkającemu z mama, albo 30 latkowi również mieszkającemu z mama.
Jesteś śmiesznA i przeczytałas tylko nagłówek artykułu.
Widać, że nie wiesz o czym mówisz.