Wpis z mikrobloga

moze juz sie przyzwyczaili

@zapomnialemhaslo: To, przyjacielu, to. Niezwykle zabawną cechą "prawicowych idoli" jest fakt, że ekstremalnie rzadko zdarza się taki, który utrzyma to zaszczytne stanowisko przez dłużej niż rok/dwa. Pamiętasz, nie wiem - Cejrowskiego? Maxa Kolano? Ziemkiewicza?

Wszyscy anulowani, bo się okazało że albo wariaci, albo sprzedajne szmaty - czego, oczywiście, spodziewali się po nich wszyscy, oprócz prawicy xd
  • Odpowiedz
@zoladz__: mmm piękny whataboutizm, nigdy nie propsowalem jakoś staśko, znam ją jedynie z filmiku gdzie kupuje zestaw maty i cały w--------a bo ma w sobie mięcho, czyli głupota. No i z jednego screenshota w którym sprzeciwia się poborowi przymusowemu co akurat jest RiGCzowe.
  • Odpowiedz
@SirSherwood: piękny cherry picking, jeden z niewielu jej mądrzejszych tweetów. Reszta to rak, wieczna opresja i szukanie problemów ma siłę, potwierdzą to świadome i racjonalne osoby ale widocznie ty się do nich nie zaliczasz
  • Odpowiedz
@zoladz__:

piękny cherry picking, jeden z niewielu jej mądrzejszych tweetów. Reszta to rak, wieczna opresja i szukanie problemów ma siłę,

Nie wiem, nie znam jej twórczości, widzę tylko to co ludzie postują na wykopku bo mam w------e w osoby które nie są posłami, bo takie osoby nie mają wypływu na nasze prawo. A i tak z tego co widziałem dalej jest lepsza od tych brylantów polskiej prawicy co wymieniłem wcześniej.
  • Odpowiedz
@McWozniak: Nie jestem pewny czy widzę tam ruską propagandę, raczej pojedyncze przykłady prostowania ukraińskiej. Podał dalej na przykład tweeta o tym, że niejsce pamięci w Babim Jarze nie zostało zniszczone.
  • Odpowiedz
@Manah: wyśmiewa tylko i wyłącznie ukraińską propagandę i osoby popierające Ukrainę, przy czym podaje bez komentarza newsy o tym że Rosjanie przejmują miasto albo podaje dalej wiadomości z Ruskich źródeł że Zelenskyy już niby uciekł do Polski. Proszę cię.
  • Odpowiedz