Wpis z mikrobloga

#sniperghostwarrior #sniperghostwarrior3 #gry #steam #recenzja #grysnajperskie

Świetna to była gra, coś jak pierwsza część wzbogacona klimatem oraz sterowaniem z takich gier jak #gothic #skyrim. Szczególnie wzbogacenie jej misjami pobocznymi, ważnymi punktami czasem niezwykle trudnymi do odkrycia, gdzie trzeba pogłówkować. Ciekawe dialogi, ciekawe wstawki filmowe. Koniec z twardym zapisywaniem stanu gry - ma to swoje plusy jak i minusy ale podoba mi się.

Ukończyłem ją oczywiście na poziomie najłatwiejszym bo na takim najlepiej zaczynać aby się nie zniechęcić. Wciągnęło mnie na zabój także póki co nie gram na trudniejszym bo pora na kilka dni detoksu.

Kończąc - jak najbardziej polecam.
rbk17 - #sniperghostwarrior #sniperghostwarrior3 #gry #steam #recenzja #grysnajperski...

źródło: comment_16466480262Bi2RaT1QhoW3bSSh0SPPz.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@rbk17 ano gra bardzo przyjemna, skończyłem na najtrudniejszym, bo na łatwym to nie jest to samo. Na wyższych poziomach trudnosci gra rozwija skrzydła.
  • Odpowiedz
ano gra bardzo przyjemna, skończyłem na najtrudniejszym, bo na łatwym to nie jest to samo. Na wyższych poziomach trudnosci gra rozwija skrzydła.

@Armazi: to super że piszesz, tez właśnie gram na najtrudniejszym ale włączyłem sobie mimo tego wszystkie dozwolone opcje, to wtedy jest oszustwo czy co dozwolone nie jest zabronione? Misje mimo tego w miarę mi idą. Zwłaszcza ze teraz wiem jak je przejść.
Dodatkowo właśnie kupiłem dodatek "Sabotage" to
  • Odpowiedz
  • 1
@rbk17 oszustwo? To już zależy jak sobie to zinterpretujesz, właśnie przed chwilą skończyłem SGW Contracts 2, również polecam. Co do DLC "Sabotaż" jak już zagrasz, będziesz wiedział skąd mój nick ;) W którym momencie jesteś?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Armazi wiem że Robert to Armazi, bardzo szybko odkąd o nim usłyszałem nie miałem wątpliwości, od misji z akcją w kościele ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz