Aktywne Wpisy
MrMas +40
Im czytam więcej książek typu dla bab pisane przez baby to mam wrażenie, że według autorek nie ma nic bardziej romantycznego niż gwałt, przymuszanie do czynności seksualnych i przemoc. Co z tymi babami jest nie tak, że piszą takie dzieła xD albo gorzej, że ktoś to kupuje. Ja na szczęście pożyczyłam (ꖘ‸ꖘ) albo raczej nieszczęście.
Ciekawość jest pierwszym stopniem do piekła literatury kobiecej
#logikarozowychpaskow
Ciekawość jest pierwszym stopniem do piekła literatury kobiecej
#logikarozowychpaskow
Idol wykopków Natan Marcoń sterydziarz który w wieku 20 lat wygląda na 30(forma również nie porywa,ulany, rozstępy, brzydka skóra, trądzik) opuchnięta twarz od witaminy S.
-Jest w opór cringowy.
-Nie podał żadnych sensownych rzeczy pogrążających Polaka stosuje jedynie pomówienia,Polak go pogrążył argumentacyjnie.
-Haha Adrian się r0chal z chłopem śmiejcie się haha! Mam dowody będzie sąd i prokuratura! (Nie będzie)
-Niedługo będzie filmik(nie nie będzie bo Polak nie robił nic nielegalnego po walce
-Jest w opór cringowy.
-Nie podał żadnych sensownych rzeczy pogrążających Polaka stosuje jedynie pomówienia,Polak go pogrążył argumentacyjnie.
-Haha Adrian się r0chal z chłopem śmiejcie się haha! Mam dowody będzie sąd i prokuratura! (Nie będzie)
-Niedługo będzie filmik(nie nie będzie bo Polak nie robił nic nielegalnego po walce
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link