Aktywne Wpisy

Tomek3322 +3
Szukałem dzisiaj pół dnia mechanika samochodowego, który podjąłby się naprawy silnika.
Opisałem problem - brak kompresji na 1 cylindrze - bo kupiłem sobie zestaw z Allegro i sam sobie zmierzyłem.
Oczekiwałem konkretnej naprawy, polegającej na zdjęciu głowicy i wymianie zaworów w niej, lub w razie większych szkód remontu kapitalnego silnika. Większość odpowiedzi to było: silnik śmieć, przywieź silnik to ci wymienimy, stare auto - szukaj innego, termin najwcześniej na listopad.
Mam wrażenie
Opisałem problem - brak kompresji na 1 cylindrze - bo kupiłem sobie zestaw z Allegro i sam sobie zmierzyłem.
Oczekiwałem konkretnej naprawy, polegającej na zdjęciu głowicy i wymianie zaworów w niej, lub w razie większych szkód remontu kapitalnego silnika. Większość odpowiedzi to było: silnik śmieć, przywieź silnik to ci wymienimy, stare auto - szukaj innego, termin najwcześniej na listopad.
Mam wrażenie

Kupiłbym sobie takie buty. Znacznie droższe od tych jakie miałem do tej pory, dlatego dobrzy byłoby się nie zawieźć. Pytanie jak długo posłużą? Byłyby to moje jedyne buty na co dzień do pracy, na spacer, w góry, do sklepu. Często się przeprowadzam, cały dobytek mieszczę w jednej walizce.
Czy są warte tej ceny, czy sprawdzą się z jakimiś raczkami ale szczególnie ze stuptutami.
#trekking #sport #wycieczki #gory #buty
#pytanie
@cotozazycie: to nie na długo, treking nie jest dobry do miasta
Aby podeszwy były antypoślizgowe i dobrze spisywały się na mokrych i śliskich podeszwach to guma zastosowana w nich musi być miekka.
Coś za coś - miękka czyli łatwo się
Noge trzyma świetnie, w stosunku do zwykłych mountain trailerów są bardziej lekkie i elastyczne.
Super but wiosna, lato, jesien.
Jelsi nie chodzisz po górach w zimie to swietny wybor.