Aktywne Wpisy

xDrive +82
Jak nie cofnie swoich słów, to wypierdaIam...
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
źródło: Screenshot_20250810_163654_Tinder
Pobierz
AlexHunter +47
Dzisiaj po powrocie z pracy znalazłem na stole w kuchni mały słoiczek z karteczką od mojego 6-letniego syna: „Dla Ciebie, żebyś był zawsze uśmiechnięty 😊❤️”.
W środku były… cukierki, które sam dostał w przedszkolu na urodzinach kolegi.
Kiedy zapytałem, czemu mi je oddał, odpowiedział: „Bo Ty zawsze dajesz mi swoje najlepsze kawałki pizzy, więc ja Ci dam moje najlepsze cukierki”.
I tak oto siedzę, jem cukierki, i myślę, że mam najbogatsze życie
W środku były… cukierki, które sam dostał w przedszkolu na urodzinach kolegi.
Kiedy zapytałem, czemu mi je oddał, odpowiedział: „Bo Ty zawsze dajesz mi swoje najlepsze kawałki pizzy, więc ja Ci dam moje najlepsze cukierki”.
I tak oto siedzę, jem cukierki, i myślę, że mam najbogatsze życie
źródło: 0026F4AC-6C71-468F-872E-A5BBA222664B
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Gdyby rusek nie miał atomu to by nawet nie śnił atakować ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mackbig: Problem Polski polega na tym, że zawsze podejmuje walkę w złym momencie, a dokładniej gdy jest już dawno za późno. Obecnie front stoi na dalekiej Ukrainie i Rosjanie zesraliby się, a nie
@Stepere1234: Moskwy zdobywać nie ma sensu. Wyrwać Ukrainę, Białoruś, zmielić Rosyjską armię, dobić sankcjami i nigdy nie znosić. Po tym dozbrajać Ukrainę i Białoruś. Wystarczy, żeby wyeliminować Rosję imperialną.
Tutaj nie ma co się oszukiwać jedyną rzeczą jaka powstrzymuje NATO przed rozjechaniem ruskich na Ukrainie są głowice nuklearne. Przecież gdyby ruskie ich nie miały, lub NATO miało 200% pewność że nikomu to nie przyjdzie do głowy - to ruskie nad sobą już by miały amerykańskie latające i siejące spustoszenie samoloty, pewnie inne kraje by swoje zabawki dorzuciły i wojna by się w tydzień skończyła - łącznie z pokojowym
Nie wiem skąd oni biorą te sondaże, ale dla mnie to jawna propaganda. Mniejsza jak w Rosji, ale też bardzo duża za którą kłamcy z polskich mediów powinni dostać surowe kary. Szkoda, że nic takiego nie będzie
@patrykw96: W jakim sensie to ich akcja? Propagandowo z całą pewnością, bo to Zełenski straszył, że elektrowni coś grozi. Oczywiście Putin twierdzi, że to false flag. Ukraińcy są zbyt zawzięci na rosjan żeby zabijać akurat teraz własnych cywilów (którzy
@GhostTrick: To Ukraina się wykrwawi. Potem rosjanie wytłuką im najlepszą cześć społeczeństwa, a z najgorszych mend stworzą oddziały, które wezmą udział po ich stronie. Skoro nawet w Polsce są ludzie łykający rosyjską propagandę to obawiam się, że w Ukrainie też tacy się znajdą.
@denizen: Jeżeli wojska rosyjskie staną na Polskiej granicy (po przegranej Ukrainy) to tak właśnie będzie.
Paliła się jakaś buda daleko od reaktorów i to chyba wszystko co widzieliśmy na żywo, reszta to może być propaganda. Prezydent Ukrainy próbuje wciągnąć w ten konflikt innych, więc to równie dobrze mogła być próba wymuszenia reakcji NATO czy Europy.