Aktywne Wpisy

simpiara +278
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +8
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

Rozwój armii to lata pracy, szkoleń, miliardy dolarów. Ukraina też potroiła swoją armię od aneksji Krymu przez Rosję - jakoś nie
Jeśli nastawienie rosyjskie nie zmieni się w kilka miesięcy nie powinniśmy czekać aż nas zaatakują. Powinniśmy zaatakować pierwsi i zaryzykować III wojnę światową. A przynajmniej realistycznie tym zagrozić zamiast z góry mówić "łeee nie bendziemy się bronić bo się boimy".
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
A jeśli sankcje nie zadziałają a my nie spełnimy absurdalnego ultimatum do powrotu NATO sprzed stanu z 1997? Trzeba być gotowym na to.
@aircod: Bez poparcia opini publicznej nie zaatakują. Na zachodzie jest to bardzo istotne. Teraz mam wrażenie, że szykuje się pod to opinie lub to jest przypadek. Zobacz jak Ukraina usilnie próbuje wciągnąć NATO do wojny. Rozumiem to bo na ich miejscu zrobił bym to samo, nie mają wyjścia. Pomagać