Wpis z mikrobloga

• 892
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@piotrass007: nigdy nie zapomne slow mojej prababki jak wygladalo 'wyzwalanie' przez rusków... Moze tez dlatego na zachodzie polski jednak bardziej cenia sobie okupacje niemiecka niz ta rosyjska. Rosjanie wlazili do kazdej chalupy, srali po katach, gwalcili, okaleczali. Bleee - az mi sie niedobrze robi jak sobie to przypominam... ()
  • Odpowiedz
@mirek_86: Wszystko przez pewnego debila, którego marzenia o potędze i sprana głowa doprowadziła do tej zbrodniczej napaści. Rosjanie są niebezpieczni bo są zapóźnieni mentalnie i żyją mitami. To najgorsze połączenie bo kiedy rozum śpi, budzą się domeny.
  • Odpowiedz
@Ero123: myślę, że jak trafisz na silniejszego przeciwnika to możesz skończyć źle. Nie mowie, że przeszkolenie nic nie pomaga, ale przy choćby liczebnej przewadze mężczyzn kobiety mają nikłe szanse
  • Odpowiedz
@Magadanka: majac bron masz wybor - albo giniesz w walce szybka smiercia albo giniesz jako kobieta-jeniec w meczarniach. Dodatkowo masz szanse na przezycie i ochrone dzieci. Masz rowniez wyzsze morale - ciezko o trudniejsze uczucie niz bycie w sytuacji bez wyjscia w oczekiwaniu na wyrok
Dla samej mozliwosci wyboru warto przysposobic sie w bron
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@galicjanin: @adeekk1989: Kleknijcie jeszcze przed tymi Niemcami xDD mamy 2022 a te dzbany przytaczają akcje z 1940 i "oh Niemcy to byli super zniszczyli nam stolicę i wiele miast, zabili większość polskich Żydów, ale przynajmniej babka na wiosce nie zgwałcona" xdddd
  • Odpowiedz