Wpis z mikrobloga

Co ator łyknął teraz :D masakra https://www.youtube.com/watch?v=waE2r7VvHyg&ab_channel=wideoprezentacje

Ktoś dał dobry komentarz na temat omawianego filmiku, CYTUJE:

"Rumours (...) were spread" - BYŁY ROZPOWIADANA TAKIE PLOTKI! Czyli nie szkaluje, a mówi, że plotki o dyskryminacji uchodźców i złym traktowaniu ich przez Polaków były rozprzestrzenianie - przez bliżej nieokreślonych ludzi. Po czym dodaje, że przyjechała do Polski i wspólnie z polskimi politykami, zostało dosadnie stwierdzone, że żaden Ukrainiec nie powinen być traktowany źle, ze względu na religie, kolor skóry itd. Ale Ator wyprodukował cały film o tym, czego do końca chyba nie zrozumiał.

#ator
  • 13
@Godfather1946: Wczoraj Saryusz-Wolski wstawił film na którym niby Niemiecka minister spraw zagranicznych oskarża Polskę o rasizm względem uchodźców z Ukrainy.
Jego tweet zniknął, bo mu ludzie wytykali, że jet wręcz przeciwnie. No i Ator dzisiaj nagrał film, że Niemcy medialnie zaatakował Polskę.
@Godfather1946: Odpowiem, że nie wiem, byłbym skłonny nawet do powiedzenia, że nie. Tu jest kwestia paniki i reasearchu, wystarczyło 5 minut, żeby sprawdzić, że ten tekst pani minister był inaczej niż sens przekazany przez gościa z PiSu.
@Robson1416: Ja pierdziele, właśnie miałem o tym pisać. Typ powinien tej swój filmik (a najlepiej kanał) skasować, bo to już żenada.
Robi z siebie nie wiadomo jakiego oświeconego człowieka, że on to "przewidział zgodnie z logiką", a się łapie na tak OCZYWISTE fejki.

Co następne Atorku? Pójdziesz na jakiś pokaz garnków?
Ator jak na ukraińca przystało szkaluje Polaków rękami Niemców.
Zapomniał powiedzieć że polskojężyczny rząd jest probanderowski i antyrosyjski na pod publikę jest chorobliwie antyrosyjski i proputinowski kiedy nikt nie patrzy ale pal licho. Czemu Atorek nie mówi od lat że buduje się mieszkania od ukraińców, że są niezaszczepieni i jak podły mają charakter oczywiście nie wszyscy ukraińcy są mściwi taka cecha narodowa, kazirodztwo i agresja.
Gdyby Atorek był uczciwy to jechałby po