blamedrop
10
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
blamedrop
@Issac: ¯\_(ツ)_/¯
5
LuckyLuke_2776
@blamedrop: (づ•﹏•)づ
2
blamedrop
@MarchwiowySok: Dostałem maila i jak wejdziesz w sklepie Steam to tam też zobaczysz zmianę:
2
M.....t
@MarchwiowySok: @blamedrop: Można podać w trakcie oraz zmienić po zakupie
2
blamedrop
@MtEverest: @ZmutowanaFrytkownica: No i jeszcze kwestia jak się czasowo rozłożyły rezerwacje na różne modele¯\(ツ)_/¯

@Issac: Posprzedaję jakieś szajsy z ekwipunku na ryneczku Gabriela i zamówię w weekend. Chociaż nie ukrywam, że kupuję to jako
dotację_ dla Valve w podziękowaniu za rozwój grania na Linuxie, bo w ostatnich latach bardzo dużo zrobili (。◕‿‿◕。)
2
M.....t
@blamedrop: A ile super użytecznych punktów wpadło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
Issac
@blamedrop: takiego powodu zakupu się nie spodziewałem, szanuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
MarchwiowySok
@blamedrop: o mnie zapomnieli (╥﹏╥)(╥﹏╥)
0
MarchwiowySok
@blamedrop: jest jakieś powiadomienie na steam?
0
MarchwiowySok
@blamedrop: a przy płatności miałeś miejsce do wpisania adresu dostawy? Przy składaniu zamówienia tak steam lagował, że nie wiem co tam było podane xD
0
blamedrop
@MarchwiowySok: Jeszcze nie zamawiałem, ale na pewno będzie osobno do podania? Piszesz o rezerwowaniu? Pytaj @MtEverest ;)
0
MarchwiowySok
@blamedrop: no ja zarezerwowałem jak tylko wystartowały zapisy, tylko tak lagowało steam, że nie wiem co tam było podane xD
0
ZmutowanaFrytkownica
@blamedrop: kiedy dokonałeś rezerwacji? Ja jakieś ~10 minut po udostępnieniu, mam napisane, że wysyłka pierwszy kwartał i nic ( ͡° ʖ̯ ͡°)
0
MarchwiowySok
@MarchwiowySok: zresztą i tak nie mam możliwości dokonania płatności (╥﹏╥)
0
MarchwiowySok
@ZmutowanaFrytkownica: ja 11 i tez nic (╥﹏╥)
0
blamedrop
@ZmutowanaFrytkownica:

Wtedy udało mi się zarezerwować w pierwszej minucie kiedy tylko dali możliwość rezerwacji.

A dziś, też zaraz po 19 miałem że „Q1 2022” nadal. A po kilkunastu minutach już możliwość zakupu i mail przyszedł.
0
M.....t
@ZmutowanaFrytkownica: @MarchwiowySok: Moje zamówienie przeszło 1min po starcie preorderów a zaproszenie do opłacenia dostałem po 21 minutach od startu jak cos :P
0
ZmutowanaFrytkownica
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
Issac
@blamedrop: kupujesz, czy dajesz szanse innym ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
yeradd
yeradd
@blamedrop: dopłaca się do tej ceny coś za wysyłkę? Jeśli tak to ile jest za wysyłkę do Polski?
0