@DivooN: No jak już się czepić nagrywania, to w Poznaniu jest reżyseria dźwięku ale do rapu faktycznie wystarczy garageband na ipadzie i paczka loopów.
Łona jest prawnikiem i bardzo dobrze bawi się słowem, więc poszerzenie horyzontów po studiach może przekładać się na jakość rapu. Z innej beczki miałem ziomka który rapował po politechnicznych studiach że jest twardszy niż z kompozytu, albo że przedstawi specyfikację rapu i też nieźle się tego słuchało, więc myślę że idea rapowania tylko po zawodówce dawno trafiła do kosza, zwłaszcza że dziś w rapie popularne są oskarki jak Mata.
źródło: comment_1645598919A2wKtCjWr3OUIYZYdbQr5P.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
No jak już się czepić nagrywania, to w Poznaniu jest reżyseria dźwięku ale do rapu faktycznie wystarczy garageband na ipadzie i paczka loopów.
@Koleszkaleszka: w szczególności weterynaria w zakresie j-----a psów
Chyba że wykładowcą byłby admin jbzd.
źródło: comment_16456070748fYes7glmUdVEhP67MO3YH.jpg
PobierzZ innej beczki miałem ziomka który rapował po politechnicznych studiach że jest twardszy niż z kompozytu, albo że przedstawi specyfikację rapu i też nieźle się tego słuchało, więc myślę że idea rapowania tylko po zawodówce dawno trafiła do kosza, zwłaszcza że dziś w rapie popularne są oskarki jak Mata.
Komentarz usunięty przez moderatora