Aktywne Wpisy
Sayuri90 +3
Ogłaszam #konkurs na nazwę firmy. Ma to być jednowyrazowa nazwa, słowa które mogą pomóc to: declaration, declare, processing, procedure. Nazwa ma nie istnieć w google np EXAMPLO. Dla autora najlepszej nazwy 50zl na pyszne.pl

#p0lka #przegryw #incel #blackpill
Patrzcie i uczcie się p0lusy!!! Widzicie dlaczego kobiety kochają Turków? Bo oni kochają nas i potrafią tę miłość okazywać!!! Potrafią kobietę czcić i obdarowywać prezentami, wyznają miłość częściej niż od święta i pielęgnują swoje związki. A nie jak wy - myślicie, że należy się c!pa z przydziału i nie potraficie kobiecie nic zaoferować. Nawet nie potraficie być mili. A taki Turek nieba kobiecie uchyli, pokaże świat i chce
Patrzcie i uczcie się p0lusy!!! Widzicie dlaczego kobiety kochają Turków? Bo oni kochają nas i potrafią tę miłość okazywać!!! Potrafią kobietę czcić i obdarowywać prezentami, wyznają miłość częściej niż od święta i pielęgnują swoje związki. A nie jak wy - myślicie, że należy się c!pa z przydziału i nie potraficie kobiecie nic zaoferować. Nawet nie potraficie być mili. A taki Turek nieba kobiecie uchyli, pokaże świat i chce

Był zadowolony, bo w sumie lodzik za 250zł to "hehe niedużo" jak stwierdził.
Zdziwiłby się jakby się dowiedział, że byłemu robiłam po prostu z miłości
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #sex
Jest specjalne określenie na takie osoby ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@login_cwiczebny: gała to nie segz
Hehe piwniczak, masturbator, spierdox mnie ocenia
Chodzi mi o to, że sprzedajesz się za hajs jak zwykła prostytutka. Bo jak sama stwierdziłaś, nie kochasz go.
@RozowaWkolorachTeczy: pasujecie do siebie z tym swoim chlopakiem bo mnie by do glowy nie przyszlo zeby powiedziedziec swojej dziewczynie ze jej zaplace za loda. Wiadac ze wiedzial co brał.