@moakatanga: ja wyobrazalem sobie ze wrog atakuje i wiernia sie barykaduja za lawkami i zaczynaja sie bronic a ksiadz na ambonie wyciaga mg40 i pruje w kierunku drzwi
@moakatanga: U nas na wichurze taki balkon był czy jak to tam się fachowo nazywa i też zastanawiałem się kiedy to jebnie na ministrantów stojących pod nim ( ͡°͜ʖ͡°)
@Sebus_PL: u mnie ta godzina to bylo cos w stylu glebokiej medytacji. Serio czasami bylem tak zamyslony, ze nie klekalem jak inni to robili czy siedzialem jak inni stali. Ciezko nie uslyszec tego szumu jak wszyscy klekaja i walenia w cymbal ale ja potrafilem ( ͡°͜ʖ͡°)
@moakatanga: O jezu ja miałem tak ze myślałem ze mam w oczach lasery i jako ze jestem ten jeden z wyższych to liczyłem ile jest wyższych ode mnie i ilu by zginęło jakbym się obrócił
@moakatanga: jak sie tak w to zglebic to w sumie jest p------e, ze tak kompletnir niezwiazani z soba w zaden sposob ludzie maja dokladnie takie same mysli
@moakatanga: Tyle sensu ma ciąganie dzieci do kościoła, dzieciak umiera z nudów, a jak sobie znajduje jakieś zajęcie to go rodzic gani, że ma się uspokoić (-‸ლ) Ile ja się jako dziecko wymęczyłem na tych mszach, jeszcze jako starszy dzieciak to człowiek tylko wysrane miał i myślał sobie o pierdołach, ale jako małe dziecko to można było zwariować ( ͡°ʖ̯͡°)
@moakatanga Miałam to samo. Usilnie wpatrywałam się jeszcze w obrazy, mając nadzieję, że Jezus do mnie mrugnie lub liczyłam ludzi. Kiedy przychodził czas na komunie lubiłam patrzeć jak stare kobity wysuwają jęzory. Wyglądało to dla mnie wtedy bardzo komicznie.
źródło: comment_1645506789RxltygMeCVHYLUMRpytc5g.jpg
Pobierzźródło: comment_1645507699z4op0mcEsgs4bxOtfZhdcH.jpg
Pobierzźródło: comment_1645510502FfKQFgzhGO6MLlvvlfXxYx.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Tyle sensu ma ciąganie dzieci do kościoła, dzieciak umiera z nudów, a jak sobie znajduje jakieś zajęcie to go rodzic gani, że ma się uspokoić (-‸ლ) Ile ja się jako dziecko wymęczyłem na tych mszach, jeszcze jako starszy dzieciak to człowiek tylko wysrane miał i myślał sobie o pierdołach, ale jako małe dziecko to można było zwariować ( ͡° ʖ̯ ͡°)