@PorzeczkowySok: w sumie ciekawa propozycja podania, osoba popełniając czyn, który definitywnie zakończy jego problemy nie kopiąc krzesła skoczyła z niego a grawitacja zrobiła swoje, dlatego widzimy krzesło większe od denata, perspektywa... mam nawet tytuł dla rysunku,"cierpienie bezwarunkowe"
@Jan_Niezbendny: nie, to super jest! a w sumie dlaczego bezwarunkowe? na początku miało być tylko stojące krzesło, nie przewidywałem nic więcej, jak kiedyś rysowałem Kłapouchego który był powieszony, to stołek przewróciłem
@PorzeczkowySok: To pierwsze jakie znalazłem w internecie - może nie jest idealnie, ale całkiem ładnie. Dopóki nie masz tabletu to możesz próbować ołówkiem ʕ•ᴥ•ʔ
@PorzeczkowySok: nie wiem czemu bezwarunkowe xD pisałem to jednym ciągiem i mój mózg kazał mi to napisać XD Tego kłapouchego bym chętnie zobaczył, narysuj znowu
@Jan_Niezbendny: aaaa, ok, bo nie rozumiałem, inwencja twórcza xD mam zdjęcie, na mirko oczywiście musiał wylądować, bo mam troszkę głód atencji ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: comment_16454754616xptvY3s760vXwVdAcCjJ5.jpg
Pobierz@PorzeczkowySok: xD
mam nawet tytuł dla rysunku,"cierpienie bezwarunkowe"
a w sumie dlaczego bezwarunkowe?
na początku miało być tylko stojące krzesło, nie przewidywałem nic więcej, jak kiedyś rysowałem Kłapouchego który był powieszony, to stołek przewróciłem
źródło: comment_1645477007ve4xj5b53IokC5WTEYtqyf.jpg
PobierzTego kłapouchego bym chętnie zobaczył, narysuj znowu
mam zdjęcie, na mirko oczywiście musiał wylądować, bo mam troszkę głód atencji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1645477468RCsH7poG5EJmh88nJBNQMZ.jpg
Pobierzale ładnych chłopców też bym chętnie zobaczył :3