@PorzeczkowySok: w sumie ciekawa propozycja podania, osoba popełniając czyn, który definitywnie zakończy jego problemy nie kopiąc krzesła skoczyła z niego a grawitacja zrobiła swoje, dlatego widzimy krzesło większe od denata, perspektywa... mam nawet tytuł dla rysunku,"cierpienie bezwarunkowe"
@Jan_Niezbendny: nie, to super jest! a w sumie dlaczego bezwarunkowe? na początku miało być tylko stojące krzesło, nie przewidywałem nic więcej, jak kiedyś rysowałem Kłapouchego który był powieszony, to stołek przewróciłem
@PorzeczkowySok: To pierwsze jakie znalazłem w internecie - może nie jest idealnie, ale całkiem ładnie. Dopóki nie masz tabletu to możesz próbować ołówkiem ʕ•ᴥ•ʔ
@PorzeczkowySok: nie wiem czemu bezwarunkowe xD pisałem to jednym ciągiem i mój mózg kazał mi to napisać XD Tego kłapouchego bym chętnie zobaczył, narysuj znowu
@Jan_Niezbendny: aaaa, ok, bo nie rozumiałem, inwencja twórcza xD mam zdjęcie, na mirko oczywiście musiał wylądować, bo mam troszkę głód atencji ( ͡°͜ʖ͡°)
@PorzeczkowySok: xD
mam nawet tytuł dla rysunku,"cierpienie bezwarunkowe"
a w sumie dlaczego bezwarunkowe?
na początku miało być tylko stojące krzesło, nie przewidywałem nic więcej, jak kiedyś rysowałem Kłapouchego który był powieszony, to stołek przewróciłem
Tego kłapouchego bym chętnie zobaczył, narysuj znowu
mam zdjęcie, na mirko oczywiście musiał wylądować, bo mam troszkę głód atencji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale ładnych chłopców też bym chętnie zobaczył :3