Aktywne Wpisy
wykop +15
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
1. Dziękujemy za Wasze liczne zgłoszenia, które w ostatnim czasie nam przesyłaliście. To na ich podstawie przygotowaliśmy i wdrożyliśmy zmiany, o których najczęściej nam wspominaliście. Mamy nadzieję, że te usprawnienia spełnią Wasze oczekiwania. Oto one:
- wdrożyliśmy poprawki w wyszukiwarce duplikatów, obecnie wyszukiwarka lepiej będzie podpowiadała Wam istniejące już znaleziska;
- pojawiły się też nowe zaślepki przy treściach 18+/NSFW;
1. Dziękujemy za Wasze liczne zgłoszenia, które w ostatnim czasie nam przesyłaliście. To na ich podstawie przygotowaliśmy i wdrożyliśmy zmiany, o których najczęściej nam wspominaliście. Mamy nadzieję, że te usprawnienia spełnią Wasze oczekiwania. Oto one:
- wdrożyliśmy poprawki w wyszukiwarce duplikatów, obecnie wyszukiwarka lepiej będzie podpowiadała Wam istniejące już znaleziska;
- pojawiły się też nowe zaślepki przy treściach 18+/NSFW;
mickpl +180
Lidia Czechak z pis pedzioła w Radiu Poznań, że klub parlamentarny pis poprze kredyty 0%
#nieruchomosci #polityka
#nieruchomosci #polityka
Czy jest coś bardziej poniżającego obywatela niż medycyna pracy?
Miliard badań, do każdego gościa inna KOLEJKA, każdy doktorek przyjmuje w innych porach itd.
To mnie najbardziej bawi- ten burdel. Nie czaję ( ͡° ͜ʖ ͡°) okulista od 8:00 ale neurolog od 11:00 i musisz siedzieć jak matoł, bo jak nie bedziesz siedział to ci sie babki #!$%@?ą xd
Czy nie da się tych kolejek rozwiązać na jakieś cywilizowane numery?
A druga sprawa- czemu ten zasrany konował pracuje od 11:00? Zaraz dostanę odpowiedź- bo nie ma specjalistów i do 11:00 on przyjmuje pacjentów, a od 11:00 pracuje w medycynie pracy. Ale wiecie co? GÓWNO MNIE TO OBCHODZI :)
Płacę podatki, a w zamian dostaję gównem w twarz. A i najlepsze- straszna beka z tych żołnierzyków w przychodniach XD stoi w wejsciu i sprawdza czy masz maseczkę i stara się mieć groźną żołnierską minę. Hahah. No beka.
Zeby się przekonać jak bardzo osrany jest ten kraj, to wystarczy zetknąć się z państwową instytucją. Czy to przychodnia, medycyna pracy, ZUS czy inne gówno. Wszędzie to samo. Stetryczałe baby w tych przychodniach też by mogły być milsze, a nie strzelają z #!$%@? już na wejściu. HA TFU! #gownokraj #chlewobsranygownem #polskiepiekielko
A nie idziesz do roboty w ktorej robisz to co typowy wykopek w domu, czyli siedzisz na dupie 8 godzin i klikasz w kąkuter, ale trzeba robic badanie wzroku, badanie krwi i jeszcze cisnienie trzeba zmierzyc XD
Badanie wzroku bo jeszcze zle klikniesz cos i atomowka poleci i wszystkie na lekarza bedzie ze
Jesli nie wykonują usług za które ludzie płacą to powinna byc mozliwosc przetransferowania kasy do jakiegos prywatnego ubezpieczenia.
Aaa właśnie! Na NFZ lekarz traktuje ludzi jak śmieci, ale ten sam lekarz prywatnie jest miły i empatyczny. To tylko dowód na to że ludzka empatia jest interesowna. Jesteśmy gatunkiem hipokrytów.
Kiedyś był tu taki który twierdził że jak boli go gardło to lekarz do niego przyjechać bo on płaci x #!$%@? D i to jeszcze prywatną opiekę.
@Norskee: też kiedyś uważałem że badania są do pracy są bez sensu. Ale ciotce uratowało to życie.
U mnie w przychodni są numery i jak baba się #!$%@? to mówię "numerek, chcesz to przyjdź 2 dni przed i tak kolejka obowiązuje" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sl_w_k_1: możesz rozwinąć tę myśl?
Analogicznie argument, że twojej ciotce coś tam wykryli nie jest żadnym argumentem, żeby utrzymywać to biurokratyczne g*wno
Baby z kolejnki mnie doedukowały, ze wchodzi się według tego kto kiedy przyszedł xDDDDDDDDD
Rozumiem że na czerwonym się nie zatrzymujesz bo to #!$%@? biurokracja.