#naukaprogramowania #python jest jakaś szybka libka do rysowania wykresów w pythonie? matplotlib wydaje sie zajebiscie wolna ( sekunda na wykres składający sie z 3 punktów to troche dużo, a i tak nie jest on poprawnie narysowany )
@CancerLight: wykres to część programu, gdzie całe dane i wszystko mam już gotowe w pythonie. No i uczenie się czwartego języka teraz mi się nie uśmiecha
@RedveKoronny albo wręcz poszedłbym dalej i zależnie od tego co ogarniacie tam to bym spróbował użyć d3.js. Musiałbyś więcej napisać co dokładnie robisz.
@inny_89: mam program który zbiera sprawdza ile kliknąłeś klawiszy w ciągu sekundy, a potem ma to zamienić na actions pre minute, i zrobic z tego wykres. Mam dane: sekunda 0: 5 akcji sekunda 1: 2 akcje sekunda 2: 4
@zwei: pynput sie przycina nie wiedzieć czemu, a bardziej chodzi mi o to, że sie przyzwyczaiłem do języków kompilowanych które z----------ą jak już mam binarke. Chociaż ten matplotlib jeszcze ujdzie z tą prędkością
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
jest jakaś szybka libka do rysowania wykresów w pythonie?
matplotlib wydaje sie zajebiscie wolna ( sekunda na wykres składający sie z 3 punktów to troche dużo, a i tak nie jest on poprawnie narysowany )
Nigdy sam tego nie wykorzystywałem bo nie miałem na to case'a ale może pociągnie?
spróbuj narysować tablice
x=[1, 2, 3]
y=[1, 2, 3]
narysuje proste kreski, a prawidłowe byłyby pojedyncze punkty, chociaż to juz moze czepianie sie
źródło: comment_1645373682KsPEDxmdo9PvpxRZ2q275r.jpg
PobierzMam dane:
sekunda 0: 5 akcji
sekunda 1: 2 akcje
sekunda 2: 4