Wpis z mikrobloga

utknalem kurde w platynie co jest kurde chlop sie stara walczy, robi co w jego mocy a nie wychodzi kurde co jest kurde. 700 gier w sezonie, dzien i noc dzien i noc xd juz nawet zegar biologiczny mi sie przestawil bo wczoraj do 14 rano gralem.
#leagueoflegends
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pavulenko: platyna nie brzmi najgorzej, może po prostu to jest Twój szczyt możliwości? Pewnie będą sezony, że zahaczysz o diament, a będą takie, że trudniej Ci będzie się wspiąć do np plat I.

Ewentualnie zmień rolę, skoro jak sam piszesz umiesz carrowac na DMG supportach. Tylko sam wiem, że łatwo powiedzieć, bo próbowałem zmienić suppa na inną rolę i jednak brak kilkuset gierkowego doświadczenia na linii cholernie widać. ( ͡
  • Odpowiedz
@ElLama: wlasnie na innej lini za bardzo sie nudze i wkurzam, a na supporcie jest czil i fajna zabawa, dlatego tak duzo na supie gram. Najwyzej mialem diament 1 ale to w poprzednim sezonie. Mam wrazenie ze w diamencie mialem prostsze gry, w takim diamencie 2/3, wydaje mi sie ze tam ludzie bardziej ogarniali co robic, albo wykorzystywali dobre sytuacje, a tutaj to rozne rzeczy sie dzieja w platynie. Ciezej
  • Odpowiedz