Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gimemoa w całkowitym skrócie - sam zamysł nie był zły, tylko jego wykonanie. Przecież dobrze widać, że najnowsza trylogia miała wyglądać inaczej, tylko w ostatnich momentach na szybko zmieniali fabułę, przez co nie ma ona za bardzo sensu. Wyszedł z tego jakiś pokraczny fanfic.
Ogólnie jak dla mnie to powinni całkowicie odciąć się już od historii skywalkerow bo została przeruchana na wszystkie strony.
  • Odpowiedz
@w_moim_sercu_zawsze_mirko: Ogólnie lubię sequele, podoba mi się także sporo motywów i postaci jakie zostały w nich wprowadzone, są także rzeczy które z chęcią bym zmienił, albo uważam, że skopali ich nie dodając (jak np. duchy mocy Yody, Kenobiego, Anakina i Luke'a za Rey w finałowym pojedynku z Imperatorem). Bardzo też żałuję, że nie zrealizowano pierwotnego pomysłu na zakończenie (tego co miał mieć finałową bitwę na Coruscant), bo prezentował się o
  • Odpowiedz
@gimemoa: Vitiate czy też Valkorion jest taki jaki jest, ponieważ od początku kreowali go na niemal niezniszczalnego antagonistę. Nie wiem, skąd stwierdzenie, że nie ma żadnej krytyki u fanów. Oczywiście, że ma, tym bardziej jego pierwotna wersja, która jest po prostu nudną kalką Palpatine'a. Nie przepadam za Vitiate, ale jego druga postać, Valkorion, zasługuje moim zdaniem na nieco uwagi. Ma przynajmniej jakąś wizję wobec galaktyki, połączył Jasną i Ciemną Stronę,
Hrabia_Vik - @gimemoa: Vitiate czy też Valkorion jest taki jaki jest, ponieważ od poc...

źródło: comment_1644844551CT8fhuTg5HuCVxlYL1um1s.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz