Aktywne Wpisy

Atreyu +38
Ile kosztuje zabezpieczenie balkonu dla kota?
Jakaś polecana firma w #krakow ?
#koty #kitku #remontujzwykopem
Jakaś polecana firma w #krakow ?
#koty #kitku #remontujzwykopem
źródło: zabezpieczenie-balkonu
Pobierz
erebeuzet +737
#panstwozdykty
by zylo sie lepiej
by zylo sie lepiej
źródło: temp_file1744712565544407588
Pobierz

Co myślicie o rodzicielstwie w starszym wieku? Starszy wiek dla każdego znaczy co innego, ale powiedzmy po 37 roku życia. Jak to wygląda z punktu widzenia kobiet, a jak mężczyzn? Jakieś doświadczenia jako "późny" rodzic? A może jakieś doświadczenia z punktu widzenia dziecka?
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #dzieci #rodzina
@feketehajuno: dziecko ok 3..4 roku życia wymaga dosłownie biegania za nim. Często trzeba je nieść.
Jeśli dbasz o zdrowie i kondycję, to nawet ok. Ja znam kilku 40-latków, którzy nie potrafią podnieść siebie samych z podłogi, bez stękania i narzekania.
Z wiekiem zmienia się też temperament. Ile będziesz mieć cierpliwości do rozwydrzonego nastolatka samemu będąc w wieku 50+ lat?
Co jeśli burza hormonalna dziecka nałoży się na kryzys wieku średniego (który na żywo nie jest
Dziś ona ma jakies 8/10 lat, wujek jest Po zawale, bo jego stan zdrowia był już średni zanim sie urodziła. A lekarze twierdzą, że bez diety, zdrowego trybu życia kolejny zawał jest kwestią czasu. A diety ani zdrowia nie pilnuje. Gdyby nie to, że mają odchowaną trójkę dzieci to młoda miałaby dużo
Mi jeszcze troszkę do 40 brakuje, ale nie czuję się dużo gorzej ani psychicznie, ani fizycznie niż 10 lat temu. Żeby było jasne to nie pierwsze dziecko i wiem co to oznacza.
Jak mój syn się urodził moja mama miała 50 lat, bardzo dużo się nim zajmowała i ludzie niedowierzali, że jest babcią, a nie mamą. Jakby to faktycznie było jej dziecko to na pewno też
45 lat to już dla mnie za późno.
@feketehajuno:
Mój młodszy brat jest sporo młodszy, urodzony po 37 roku życia rodziców.
Zero problemów i mówimy o sytuacji 30 lat temu, kiedy życie było