Aktywne Wpisy

ElMurano +24
Ale wy jesteście odklejeni XD Pewnie to są drony szpiegujące chinoli, którzy aby nie było na nich zrobili też taki sam teatrzyk u siebie i tyle XD żadni kosmici wy autystyczni odklejeńcy co się tylko nie potrzebnie nakręcacie XDDDDDDDD Beka z was na maksa
#ufo
#ufo

Nicky23 +17
Dobra a teraz bez kitu kto się przyzna że widział jakieś #ufo na własne oczy XD ja widziałem światełka i sobie zapie*dalały z nieprawdopodobną prędkością po niebie ale nikomu o tym nie mówiłem bo i tak mnie mają za #!$%@? XD
Które wybrać i dlaczego.
#pcmasterrace
Mam HyperX Cloud II Wireless i nie narzekam. Dźwięk poprawiony dzięki APO Equalizer. Logitech mają lepszą aplikację, gdzie już jest dostępny EQ.
Przecież to nie idzie przez BT i straty po 2,4GHz są minimalne :D
@Czapelek: W każdym razie kabel+dobra karta dźwiękowa zawsze będą lepiej brzmiały. Tak jako przykład Logitechy po kablu mają 35Ohm, bezprzewodowe 32Ohm, a HyperX, zarówno po kablu jak i bezprzewodowe mają 60Ohm. Więc jeżeli masz kartę dźwiękową która pociągnie to 60Ohm, albo jeżeli Kingston dał radę to obsłużyć w wersji
W takim razie HyperX mają mocny bass, może nie tak niski jak słuchawki od Sony, ale "trzęsie" dość dobrze.
Ja też bym już osobiście do przewodowych nie wrócił.
Przeznaczenie to też głównie gry FPS, muzyka drugorzędnie