Aktywne Wpisy
drte111 +394
Przejechanie łba maszynką 80 zł XDD kiedy te ceny tak wywindowało i dlaczego barberzy tak odlecieli?
MrSyme +131
Kierowniczka z #mcdonalds odmówiła paru osobom wolnego na święto, więc wzięli L4. Dzisiaj jeździła do nich do domu sprawdzać czy tam są, a jednemu huopu zrobiła zdjęcie na cmentarzu na dowód do p------i do ZUSu xD
Przecież to jest tak p------e, że bym nie uwierzył gdybym nie wiedział, że wydarzyło się na prawdę.
#kolchoz #pracbaza
Przecież to jest tak p------e, że bym nie uwierzył gdybym nie wiedział, że wydarzyło się na prawdę.
#kolchoz #pracbaza
Do jakiego wieku waszym zdaniem mieszkanie w wynajętym pokoju jest akceptowalne? Jestem między 20. a 30. lvl, niestety bliżej już do 30 i wciąż mieszkam na pokoju ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nie jest to jeszcze dla mnie szczególnie uciążliwe, ale coraz bardziej doskwiera mi myśl, że już kilka lat po studiach wciąż żyję po studencku. Co więcej, jest to wybór świadomy. Byłoby mnie stać na kawalerkę, ale nie widzę na razie sensu wydawania 2,5 raza tyle na mieszkanie, które i tak nie jest moje. Tak przynajmniej jestem w stanie więcej zaoszczędzić, choćby na ten słynny wkład własny. Jakie jest Wasze podejście? Czy będąc samemu, dążylibyście do zamieszkania w kawalerce kosztem o wiele wyższych wydatków?
#jakzyc #przemysleniazdupy #mieszkanie #najem #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #620818a96ffb6231679e1148
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Albo weź kredyt i kiśnij w jednym miescie do emerytury życie jest do przeżycia a nie do przespanka
To czym się martwisz. Zwłaszcza że oszczędzasz na wkład. Jak jest dobrze, nie
Zwłaszcza, kiedy ci "inni" nie są Twoją drugą połówką pomarańczy, rodziną czy przyjaciółmi, tylko randomowymi ludźmi, którzy mają wywalone na Ciebie i Twój los, ewentualnie jak Ci się noga w życiu powinie, to jeszcze będą się z tego cieszyć...
J---ć presję społeczną od Januszy i Grażyn, co sami w dupie byli i g---o widzieli,
@AnonimoweMirkoWyznania: wyjechałbym z tego kraju
@balbezaur: ale wiesz, że mieszkanie na kredyt też możesz sprzedać lub wynająć i też wyjechać gdziekolwiek Ci się podoba?