Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
siwy-y +854
Jak można nie szanować Polskiej Policji? A szczególnie tej najlepszej z Zielonej Góry? Pół roku czekałem na jakiś odezew w sprawie przywłaszczenia sobie moich 6 stów w Biedronce przez goscia, który był bardzo dobrze widoczny na nagraniu, które bezzwłocznie zabezpieczyło Jeronimo (dla nich szczere podziękowania za szybką i profesjonalną reakcje), tym bardziej, że frajer płacił kartą, a nie gotówką xD
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
Jako, że w moim pierwszym wpisie (a jakże) pojawiły się komentarze, że powiązania rodzinne nie mają za wiele wspólnego z karierą, publikuje drugi post z cyklu "Resortowe dzieci". Przybliżę trochę sylwetki osób, które zawdzięczają karierę swoim rodzicom, którzy budowali zbrodniczy, komunistyczny reżim w Polsce.
Tym razem na celowniku Piotr Kraśko,dziennikarz TVN.
Pan Piotr Kraśko karierę dziennikarską w TVP rozpoczął w wieku nastoletnim przy prowadzeniu własnego programu, a już jako 20 latek "wygrał plebiscyt" (niczym wybory na Białorusi) i został etatowym pracownikiem Telewizji Polskiej. Przypomnijmy, że w 1991 roku nie było raczej zbyt dużego wyboru mediów. Byliśmy świeżo po transformacji ustrojowej, a liczbę kanałów telewizyjnych dało się zapewne policzyć na palcach jednej ręki. Dopiero kilka lat później zaczęły rozwijać się co raz to nowe stacje.
Mimo to Piotr Kraśko przebił się bez większego problemu do telewizji i bardzo szybko zrobił w niej karierę.Komu może ją zawdzięczać? Odpowiedź jest prosta. Na pewno ojcu, Tadeuszowi Kraśce:
Ale nie tylko, bo dziadek też miał ciekawą karierę i to on utorował drogę dla swojego syna i wnuka:
A poniżej zdjęcie z festiwalu "Woodstock", gdzie Piotr Kraśko, jako przykładowy FAJNOPOLAK, rozmawiał z postępową młodzieżą o miłości, tolerancji, demokracji i innych wartościach, które jego rodzina całe życie miała w pompie XD. Szczytem hipokryzji jest, że w Polsce takie osoby uchodzą za liberalne autorytety, choć całą karierę zawdzięczają komunizmowi i układom budowanym na ludzkiej krzywdzie.
Jak widać po dzisiejszej pracy, Piotruś Pan był bardzo pilnym uczniem i nauczył się wiele od swoich przodków (dziadek poza działalnością partyjną także był dziennikarzem). III RP to raj dla postkomunistycznych przebierańców i ich dzieci, którzy mieli całe życie z górki. Dlaczego mieli z górki? No cóż, trzeba było wiele istot skrzywdzić, żeby utorować autostradę do sukcesu dla swoich pociech, które dzisiaj mówią nam, co jest dobre, a co złe. I ludzie to łykają, bez jakiegokolwiek rozeznania.
#bekazlewactwa #historia #bekaztvn #4konserwy #warszawa #niebieskiepaski #dziennikarstwo #prl #komunizm #takaprawda #polakicebulaki #bekazpodludzi
Weź się do przodu patrz, a nie sam sobie dupę zaracasz kto czyim ojcem jest albo synem xd
Komentarz usunięty przez moderatora
Z góry przepraszam, za zawracanie głowy, ale widzę, że post spotkał się ze sporym zainteresowaniem i część osób podpytuje o tagowanie tego cyklu wysrywów, dlatego:
NASTĘPNE POSTY Z TEMATYKI "RESORTOWE DZIECI" TAGOWANE BĘDĄ POD #resortowedzieci
Zapraszam do obserwacji( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mufann: puenta jest taka, ze jak jestes w pisie to twoje winy sa wybaczone, a jak nie to s--------j bo my mamy swoje resortowe dzieci, ktore czekają na frukta
@Sok_Mandarynkowy: Na początku lat 90 stary Kraśko został usunięty z TVP2, w sumie cały Twój wywód oparty na wikipedii ale ten fragment pomijasz, bo nie zgadza się z narracją?
To co piszesz, to ciekawa historia, bo wielu PiSowców miało ojców w PZPR, nawet wysoko postawionych i sami czerpali benefity z ich układów i znajomości, a potem pouczali innych.
Będę w tym cyklu publikować o wszystkich, których uda mi się prześwietlić, także tych z powiązaniami PISowskimi, a nawet narodowymi.
@Sok_Mandarynkowy: dzieci powinny byc "odsuniete w cien" z powodu winy rodzicow? co ty bredzisz?