Aktywne Wpisy
mirko_anonim +35
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Waiter98 +12
-Bądź sobie księciem
-Miej dzieci
-Nazywij jednego syna Isildur co znaczy Sługa Księżyca a drugiego Anarion czyli Syn Słońca
-A córkę nazwija Karyna
A jak ktoś mi nie wierzy, że coś takiego mogą zrobić, to dosłownie coś takiego zrobili właśnie z Yennefer i Vilgefortzem w Netfliksowskim Wiedźminie.
@Dwuteownik_ceownik
bądź Amazonem
miej gotową historię
stwórz własnego fanfika
@salad_fingers: Spokojnie, w drugim sezonie będzie w dodatku czarna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@salad_fingers: Fanfik i to #!$%@?. Bo dalej nie wiemy czy ta laska nie zastąpi Anariona na dobre.