Aktywne Wpisy

Omniscient +18
#perfumy Jaki był wasz:
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)
wykopklau +34
Nowy obraz w nowym stylu :)
Znalazłam na Instagramie konto jimmusilpainter i (dosyć mocno) zainspirowałam się jednym z jego obrazów. Ciekawą odskocznia, zupełnie inna technika, na pewno do poprawy dobieranie barw, bo te niebieskie są… ostre :)
W porównaniu do poprzednich obrazów, to nad tym spędziłam dużo mniej czasu. A efekt nawet mi się podoba.
Licze
Znalazłam na Instagramie konto jimmusilpainter i (dosyć mocno) zainspirowałam się jednym z jego obrazów. Ciekawą odskocznia, zupełnie inna technika, na pewno do poprawy dobieranie barw, bo te niebieskie są… ostre :)
W porównaniu do poprzednich obrazów, to nad tym spędziłam dużo mniej czasu. A efekt nawet mi się podoba.
Licze
źródło: IMG_3867
Pobierz

chodzi mi o to by nie brać plecaka
na jakąś kurtkę, dętkę dużo wody i batony
dobrze by było też zmieścić bluzę.
Z tego co widziałem na zdjęciach triban ma jakieś otwory z tyłu, na co one są ?
#wykoptribanclub #rower #rowery
@gadatos: jak przy hakach i na górnych trójkąta to bagażnik.
Ile to jest "dużo wody"?
sakwy.
Można też starać sie upychać w ekwipunek w torby bikepacpakingowe - to juz zależy co preferujesz.
A wodę to w bidony po prostu.
Mam sakwy crosso mam cos taniego z decathlona i ortilieba. Ten ostatni jednak najlepszy ale przy okazji najdroższy.
Będę woził wodę w bidonach i dodatkowo muszę mieć jeszcze w sakwie coś
który rozmiar muszę kupić pod triban rc 520 rozmiar M ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
rozmiar M