Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 55
@Aokx: prawaki to tacy ludzie, którzy jednocześnie płaczą, że w Polsce zabija się więcej mężczyzn niż kobiet i zaraz potem idą się nabijać z innej grupy, bo tam jest procentowo jeszcze więcej samobójstw ¯\_(ツ)_/¯ trochę to przykre
  • Odpowiedz
@kot_z_wolnego_wybiegu: Byłeś w polskim obozie koncentracyjnym dla Transgenderowców? Bo ja byłem i jestem przerażony skalą zbrodni tam popełnianych. Te łapanki na ulicach, te warunki bytowania w tych obozach. Ty wiedziałeś że za samo przyznanie się tam do orientacji jest kulka w łeb? To jest straszne jak widzisz gdy wywożą te tęczowe torby i spalają po ludziach którzy śmieli być po prostu sobą. To prawaki lewakom zgotowali ten los... Chciałbym żeby
  • Odpowiedz
@kot_z_wolnego_wybiegu: > @Aokx: bo samobójstwa spowodowane represjami ze strony społeczeństwa to choroba w prawackim umyśle.

Dobre dobre. Na pewno masz racje a nie jest tak, ze ktos z problemami osobistymi i psychicznymi nagle stwierdza, ze kurde te moje wszystkie problemy sa spowodowane P-----M a ja bym chcial miec WAGINE i dlatego wlasnie teraz czuje sie kobieta. Jak odetne P---S to moje problemy znikna, wszyscy zaczna mnie lubic, bede miec
  • Odpowiedz
@KupaNaStole: łał, to nie czytaj. To co napisalem jest bazowane na relacjach ludzi, ktorzy przeszli operacje a nie wyssane z palca. Zainteresuj sie moze bardziej tematem zanim bedziesz bronil tej totalnej medycznej patologii.

Nie zapomnij sie poklepac po swoich tolerancyjnych pleckach.
  • Odpowiedz
@el_loco_crooliko: no o procentach. Kiedyś s---------o było samobójstwem, dziś wiemy, że ta osoba się ujawniła jako transpłuciowa. Ale nastawienie społeczeństwa nie poprawiło się aż tak znacznie i nadal zmusza te osoby do odbierania sobie życia.
  • Odpowiedz