Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kot_z_wolnego_wybiegu: Chyba problem że najczęściej groomowane są osoby z depresją i niskim poczuciem wartości. Potem wbija starszy sierżant Troon i przekonuje je że to tylko dlatego bo jest trans, a te kompleksy ktore ma 70% nastolatków w tym wieku są wynikiem dysforii. I kończy się to niestety młodą osobą, z r-------ą gospodarką hormonalną, wyglądającą jak abominacja, pozbawoną płodności przez tajskiego 'lekarza" ktory nigdy nie słyszał o przysiędze Hipokratesa, a do
  • Odpowiedz
Jak ktoś chce zobaczyć jak wygląda penes po operacji FtM (kobita w chłopa) to polecam subreddit r/phallo. Mój ulubiony był gościu z jajopompką (miał ukryta w jajku pompkę która mógł napompować swojego wyglądającego jak parówka berlinka członka mimikujac erekcję). Cuda na kiju
  • Odpowiedz
  • 4
Byłeś w polskim obozie koncentracyjnym dla Transgenderowców? Bo ja byłem i jestem przerażony skalą zbrodni tam popełnianych. Te łapanki na ulicach, te warunki bytowania w tych obozach. Ty wiedziałeś że za samo przyznanie się tam do orientacji jest kulka w łeb? To jest straszne jak widzisz gdy wywożą te tęczowe torby i spalają po ludziach którzy śmieli być po prostu sobą. To prawaki lewakom zgotowali ten los... Chciałbym żeby kiedyś w Polsce
  • Odpowiedz
@grzsci: Jak najbardziej. Dyskryminacja leży w ludzkiej naturze widać to po np sytuacji mężczyzn w Polsce :) I jakoś prócz małej grupki nikogo to nie interesuje. A jak jakieś 0,5% mówi że nie wolno o nic mówić źle to wszyscy zaaferowani że biedacy są prześladowani bo ktoś krzywo na nich spojrzał ;(

@Bury_Zenek: Transy są DYSKRYMINOWANE bo transy tak mówią. Brzmi legit. A teraz bardzo proszę pokazać jakieś
  • Odpowiedz
@przemyslaw-maczka: W jednym akapicie twierdzisz, że dyskryminacja leży w ludzkiej naturze i mężczyźni są dyskryminowani (zgadzam sie), a drugiej twierdzisz, że transy nie są dyskryminowani bo nie. Równie dobrze można napisać że "mężczyźni są dyskryminowani bo oni tak mówią, pfff".

Poza tym wygląda na to, że czujesz się dyskryminowany i "nikogo to nie obchodzi", więc zamiast z tym walczyć, znajdujesz po prostu inną grupę do dyskryminowania.
  • Odpowiedz