Aktywne Wpisy
Lewusx +63
Siemanko.
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#
apfi +4
Czy gotowanie ma sens w rachunku ekonomicznym? Przykładowe spaghetti: puszka 800g kosztuje 1,69 euro, a ten proszek i makaron 500g = 1,88€. Kupuję zazwyczaj gotowe puszki w dyskontach i patrząc na ceny nie wydaje mi się, że oszczędzałbym gotując samemu.
#jedzenie #gotujzwykopem #pieniadze #niebieskiepaski #rozowepaski #pieniadze #pytanie #przemyslenia
#jedzenie #gotujzwykopem #pieniadze #niebieskiepaski #rozowepaski #pieniadze #pytanie #przemyslenia
aaaaa
- Tak, gotowanie pozwala oszczędzić 45.5% (205)
- Gotuję głownie dla smaku, bo te gotowe są takie se 44.3% (200)
- Gotowanie to bezsens #teamgotowepuszki 10.2% (46)
- "Podnosznie stóp tylko zwiększy inflację!"
- "Złodzieje!"
- "Zamrozić raty kredytów!"
wykrzykują oburzeni dłużnicy.
Jak wam nie wstyd? Uważacie, że bank centalny powinien z rozłożonymi rękami patrzeć na szalejącą inflację i pozwolić jej osiągnąć poziom 20, 30, a potem 40%, bo wy macie kredyt, na który od początku was nie było stać? Czy wy jesteście normalni?
#nieruchomosci #inflacja #rpp #nbp #kredythipoteczny #gospodarka
Komentarz usunięty przez moderatora
@marek-krakow: a prezes NARODOWEGO BANKU POLSKIEGO mówił że podniesienie stóp jest głupotą, po czym miesiąc później zmienił zdanie.
Najgłośniej krzyczą ci, którzy wzieli kredyty na które ich nie stać w 20/21 roku przy niskich stopach - politycy, bankierzy i deweloperzy ich do tego zachęcali klepiąc po plecach, to poszli i wzieli a teraz trza płacić (przyp. mem z
@Najzajebistszy: zgadzam się, w takim razie powinien powstrzymać się od jakichkolwiek deklaracji zamiast zaczynać rant o szkolnych błędach żeby miesiąc później podnieść stopy. Nie mówie że branie kredytu było mądre czy głupie, ale jestem w stanie zrozumieć że ktoś po tak gołębim wystąpieniu mógł uważać że jednak tych stóp nie podniosą.
@jozef-dzierzynski: pewnie ci sami ludzie, którzy wierzą, że 500+ jest za pieniądze PiSu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
- "Zamrozić raty kredytów!"
wykrzykują
jak nam zrobią dopłaty do stópek
(。◕‿‿◕。) i wszystko będzie legancko, a wykopki na wynajmie 10 rok się zesrają to takich wpisów będzie mnóstwo xD
@marek-krakow: żyjemy w jakic hś dwóch różnych rzeczywistościach?
@drheist: jak sie nie czyta co sie podpisuje to diagnoza jest jedna taka osoba to kretyn