Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Jakiś ośrodek dla 17-latka na przeczekanie do 18? 18 mam za 7 miesięcy. Mam sądowy nakaz leczenia i podwójną diagnozę, w dodatku sprawę w prokuraturze o rozbój z kradzieżą. Byłem w Domu Nadziei w Gliwicach ale w-----------m stamtąd. Nie monary i nie katolickie, najlepiej jak najwięcej luzu, mało pracy i dużo czasu dla siebie na czytanie naukę czy coś. Chcą mnie w----c do psychiatryka sądowego w Międzyrzeczu ale tam nie ma LO i p-------e szkole a mi na niej zależy xD

#odwyk #narkotykizawszespoko #psychiatria #psychologia #uzaleznienie #osrodki
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nardoxem: w zasadzie to nie do mnie, tylko do alpengold1 raczej. ja tylko mówię, co najpewniej miał na myśli.

sam w zasadzie napisałeś kradzież z rozbojem, to sugeruje jednak, że coś więcej niż wyszarpnięcie torebki było.
  • Odpowiedz
@microkernel Nie chcę się kłócić ale na prawdę chciałbym wiedzieć gdzie.Ja z zawodu jestem dekarzem ale robiłem też w wykończeniówce i szczerzę mówiąc wychodziłem kilka stówek więcej niż te ostatnie kilka lat na produkcji gdzie na budowie niejednokrotnie od rana do wieczora siedzieliśmy.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@paruwczanbiedronkowy: to może podam przykładami, bo przez ostatnie kilka lat wykańczałem 2 mieszkania i aktualnie dom. Wykończenie 1 mieszkania, które trwało okolo miesiąca dałem ~15k, a teraz za samo wykończenie domu daje ponad 30k. Dało się taniej, ale byli też drożsi fachowcy. Osobiście chciałbym tyle na rękę zarabiać, stąd opinia że na budowlance można dobrze zarobić.
  • Odpowiedz
@microkernel A no ale musisz jeszcze wziąć pod uwagę że trzeba za to kupić materiały i trzeba jeszcze to podzielić między ekipę.I ci co na czarno robią to mniej ale tu już wchodziło kombinowanie z jakimiś mopsami ale nie wiem nigdy nie kombinowałem.My mieliśmy umowę z naszym majstrem który prowadzi firmę że miesięcznie na rękę dostajemy.W jednym sezonie latem chyba coś koło 3k na rękę na miesiąc najlepiej wyszliśmy.To ja 2-2,5k
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Anonn5829: no trochę jestem ale jestem za to inteligentny, tylko trochę chory uzależniony i w sumie jebniety też w pewnym tego słowa znaczeniu, pozdro mordo
  • Odpowiedz