@StaraJawka: @ranking: Obaj się mylicie, żaden nie ma racji. To samo początkujące pół-boomery mówiły o początkach youtube. Gnojki dobrze wiedzą co robią, za chwilę będą kosić ciężkie siano na tym tik-tokczu a boomerstwo znowu będzie robić pikaczu fejs
@StaraJawka: boomer here, titktok tiktokiem, od 12 latek nie można za wiele wymagać . Znacznie bardziej mordę wykrzywiają mi 15latkowie oglądający jak patostreamerzy biją się na patogalach albo jak 20latkowie zamiast grać oglądają granie na YT ( ͡°͜ʖ͡°)
@StaraJawka: Ja mam 38 i jak widzę nastolatków to myśle Ach co za rozkoszne urwisy. A jak jakieś dupery do mnie gadają na imprezie to im daje wskazówki i rady życiowe ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Jamniki2: otóż to, jeszcze z rok/dwa temu większość dużych jutuberów szydziła z tik-toka twierdzą że to badziew dla dzieci i nic z tego nie będzie, dzisiaj już sami jak podstarzałe pryki pajacują na tik-toku. Zawszę w historii świata jest tak, że przychodzi nowe i jeńców nie bierze
@StaraJawka: @ranking: Obaj się mylicie, żaden nie ma racji. To samo początkujące pół-boomery mówiły o początkach youtube. Gnojki dobrze wiedzą co robią, za chwilę będą kosić ciężkie siano na tym tik-tokczu a boomerstwo znowu będzie robić pikaczu fejs
@Kroledyp: XD tak dokładnie to to samo XD yt z filmami na dowolny temat vs 20 sekundowe filmiki godowe z tiktoka XD
czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od prostego gownowpisu wrzuconego "na odwal się" niektórzy gotowi są w stanie zrobić mi psychoanalizę i ze sie lansuje autem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: comment_1644283779DUxIQLBSmfQww9ZXnCTrbC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Prawdziwy boomer ma taki wyraz twarzy widząc 25-latka oglądającego tiktoka.
@Kroledyp: XD tak dokładnie to to samo XD yt z filmami na dowolny temat vs 20 sekundowe filmiki godowe z tiktoka XD