Wpis z mikrobloga

@StaraJawka: @ranking: Obaj się mylicie, żaden nie ma racji. To samo początkujące pół-boomery mówiły o początkach youtube. Gnojki dobrze wiedzą co robią, za chwilę będą kosić ciężkie siano na tym tik-tokczu a boomerstwo znowu będzie robić pikaczu fejs
  • Odpowiedz
@StaraJawka: Ja mam 38 i jak widzę nastolatków to myśle Ach co za rozkoszne urwisy. A jak jakieś dupery do mnie gadają na imprezie to im daje wskazówki i rady życiowe ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Jamniki2: otóż to, jeszcze z rok/dwa temu większość dużych jutuberów szydziła z tik-toka twierdzą że to badziew dla dzieci i nic z tego nie będzie, dzisiaj już sami jak podstarzałe pryki pajacują na tik-toku. Zawszę w historii świata jest tak, że przychodzi nowe i jeńców nie bierze
  • Odpowiedz
@StaraJawka: @ranking: Obaj się mylicie, żaden nie ma racji. To samo początkujące pół-boomery mówiły o początkach youtube. Gnojki dobrze wiedzą co robią, za chwilę będą kosić ciężkie siano na tym tik-tokczu a boomerstwo znowu będzie robić pikaczu fejs

@Kroledyp: XD tak dokładnie to to samo XD yt z filmami na dowolny temat vs 20 sekundowe filmiki godowe z tiktoka XD
  • Odpowiedz