Aktywne Wpisy
MackaCthulhu +680
Czuję się staro widząc, że siedzą tu osoby dla których Korwin to tylko drugoplanowa postać z konfederacji i jakiś mało znaczący dziadek co gada głupoty. Gdybyście gowniaki widzieli co on #!$%@?ł w swoim peaku XD (też gadał głupoty)
#konfederacja #korwin #neuropa #4konserwy #wybory #bekazprawakow #polityka
#konfederacja #korwin #neuropa #4konserwy #wybory #bekazprawakow #polityka
ChwilowaPomaranczka +155
#bekazpodludzi #bekazkatoli #bekazprawakow #heheszki #neuropa #lgbt #teczowepaski
@Ekspert_od_niczego: To może zacznijmy od tego gdzie ja coś opublikowałem nieprawdziwego? Dane z USA mają ze 3 lata, dane z UK są świeże.
@Ekspert_od_niczego: Więcej epitetów w jego kierunku, po co się zajmować faktami i logiką...
Przecież to jest w Polsce zakazane od dawna. Wskaż chociaż jeden marsz równości u nas, gdzie ktoś był z gołą dupą.
Walczysz z wiatrakami, których w dodatku nie wybudowano xD.
Aczkolwiek to i tak hipokryzja. Albo jest wolność słowa, albo jej nie ma wcale. Mówienie tego, co podoba się władzy, to było możliwe i za Stalina, i za okupacji.
Nie mówiłem o braku zmiany orientacji, a o tym, że homoseksualizm nie jest zboczeniem. A to jest stanowisko APA.
O czym ty gadasz w ogóle xD?
Są też przypadki porwania przez kosmitów, mesjaszy chodzących po wodzie (kilku rocznie), odrodzeń Napoleonów i ludzi, którzy zostali końmi. A także wielu innych podobnych zdarzeń, znacznie bardziej prawdopodobnych od magicznej zmiany budowy mózgu w dorosłym życiu.
O skromności też coś w tej książce było.
@KawaJimmiego: Ale przecież to dodany przez Ciebie link jest jednym wielkim laniem wody - autor po prostu opowiada głupoty i doszukuje się kompletnych bzdur, bo widzi homoseksualnosc przez pryzmat wiary. Dodatkowo, autor wydawał swoje śmieszne badania wyłącznie w pismach katolickich. Samemu w tej pracy NIC NIE BADAŁ, ten tekst to takie przedłużone "a mi że wydaje, że X i Y" mające na celu pokazanie
@KawaJimmiego: To zobacz do czego doprowadza poblazanie katolickim maniakom - robią takie rzeczy na ulicach. Stop ideologii katolicyzmu, hehe
@yhbgrobdoivbvwamsv: To zobacz do czego dochodzi, gdy pozwoli się pracować myślicielom i artystom prawicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://imgur.com/a/rwHls
@yhbgrobdoivbvwamsv: To zobacz do czego dochodzi, gdy pozwoli się pracować myślicielom i artystom prawicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://imgur.com/a/rwHls
@ziumbalapl: Pozwoli pracować xD ah jk to tak bez pytania xD