Wpis z mikrobloga

Nie, widzisz, przerysowujesz kwestię, a prawda jest taka, że ludzie mają gdzieś preferencje seksualne, o ile nie jesteś p-wordem, tj. jako mężczyzna nie zachowujesz się "słitaśnie" i "fabjulus"

@Nie_RabarbaR: Uważam, że ch** Ci do tego jak kto się zachowuje, dopóki to nikogo nie krzywdzi. To właśnie Twoje zachowanie jest bardzo szkodliwe, bo wciska ludziom sztywny podział na role społeczne i prowadzi do patologii, np. mężczyzn, którzy nie szukają pomocy "bo nie
@CzajnikZniszczenia: może ty właśnie wyjdź z piwnicy? Mężczyźni hetero są też obiektem wyśmiewisk z wielu stron, tak samo jak mężczyźni homo prezentujący się z klasą. Poziom jest porównywalny, więc nie można powiedzieć, że "społeczeństwo nienawidzi ich bo są homo". Tak można powiedzieć tylko o tych, którzy się prezentują fabjulus i słit, bo u nich rzeczywiście przeważa krytyka za "pedalstwo"
@ziumbalapl: a nie chodzi przypadkiem w tym obrazku o to, że gość który to stworzył jest homo i szuka podobnych do niego, wstydliwych partnerów? To chyba zresztą standard u prawicowych homoseksualistów, od kościoła po polityków.
Mężczyźni hetero są też obiektem wyśmiewisk z wielu stron, tak samo jak mężczyźni homo prezentujący się z klasą

@Nie_RabarbaR: Są obiektem wyśmiewania właśnie przez takich jak Ty, klaunie, bo dosłownie przed sekunda arbitralnie sobie stwierdziłes, że mężczyzna ma być taki i taki - a co jak nie będzie? Nazwiesz go p**dą? To jest właśnie to wyśmiewanie.

Poziom jest porównywalny, więc nie można powiedzieć, że "społeczeństwo nienawidzi ich bo są homo".

Nie
Po prostu są to fikołki myślowe i tyle. Teoria pod konkretną tezę i tyle.

@Kombajn_Bizon_: Jakie fikolki? Przecież osoby homoseksualne to normalni ludzie, całkowicie zdrowi psychicznie i fizycznie, ta orientacja nie wywołuje żadnych odchyleń. A skoro to normalni ludzie, to są różni, większość po prostu chce żyć spokojnie z partnerem, ewentualnie wziąć ślub. Jeśli ich uważasz za jednolitą masę, to może pomyśl dwa razy - na przykład o tym dlaczego cześć
NIGDY nie udzieliłeś odpowiedz

@ziumbalapl: Oczywiście, że udzielałem, znajdowały się w źródłach, które zbywałeś komentując, że autor ci się nie podoba bez odniesienia się do treści czy metodyki, logiki.

Informowania dzieci o tym, że homoseksualizm jest normalny

Tak normalny jak reszta zboczeń jest normalna. Fakt, istnieją i można z nimi funkcjonować, nie wszystkie wywołują łatwo mierzalne degeneracje.
Zresztą ja ci już podałem logiczne wyjaśnienie tego zagadnienia, ale się nie odniosłeś:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4771012/
Oczywiście, że udzielałem, znajdowały się w źródłach, które zbywałeś

@KawaJimmiego: Ale ja pytałem czy jesteś za ograniczaniem praw.

Tak normalny jak reszta zboczeń jest normalna.

Orientacje z definicji nie są zboczeniami, parafilie są.

Zresztą ja ci już podałem logiczne wyjaśnienie tego zagadnienia, ale się nie odniosłeś:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4771012/

Do czego mam się tu odnosić? Tłumaczyłem Ci już kilkukrotnie, że to pseudonaukowy wywód stworzony przez osobę bez żadnego wykształcenia w temacie. Masz jakieś
@KawaJimmiego

Oczywiście, że udzielałem, znajdowały się w źródłach, które zbywałeś komentując, że autor ci się nie podoba bez odniesienia się do treści czy metodyki, logiki.

Przecież obie armie internetowych zołnierzy danej narracji chcą zracjonalizować swoją narracje pod egidą nauki, którą traktują za cel sam w sobie. Też byś nie przeczytał tego co Ci oponent poda uznając, że to wiedza gorszego sortu.

Tak normalny jak reszta zboczeń jest normalna. Fakt, istnieją i można
Do czego mam się tu odnosić? Tłumaczyłem Ci już kilkukrotnie, że to pseudonaukowy wywód stworzony przez osobę bez żadnego wykształcenia w temacie

@ziumbalapl: Hyc- fikoł, lewico klaszcz swojemu czempionowi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Też byś nie przeczytał tego co Ci oponent poda uznając, że to wiedza gorszego sortu.

@TheKirghizLight: Racja jest racją i nie ma racji gorszego sortu. Widzisz, to tęczowi pchają się ze swoją ideologią wszędzie, gdzie się da, a zwłaszcza do dzieci atakując każdego, kto się śmie nie zgodzić. Doszło nawet do tego, że zaatakowali syna Nowickiej, skrajnego komunistę, bo się nie zgodził na akceptowanie ich mądrości i śmiał nawet zarzucić brak