Aktywne Wpisy
eleganckichlopak +247
Módlcie się konfiarze żeby w poniedziałek do debaty został wystawiony Bosak, a nie Mentzen. W przeciwnym wypadku słupki mocno polecą w dół jak Sławek znowu zacznie się miotać i nie będzie rozumiał pytań. Co by nie mówić o Krzysiu to jest zdecydowanie bardziej ogarnięty w wystąpieniach publicznych. No nie jest po prostu tak tępy jak Sławek xd Nie daj boże jeszcze jakby doszło do konfrontacji z JE Tuskiem, o boziu to będzie
Viado +28
A teraz sobie wyobraźmy że naszym krajem dalej rządzi Tusk:
- Stopy procentowe 30%
- Stuhr, Ochojska, Lis, Janda, Holland co chwile występują w TVP i pouczają "zacofanych" polaków jak mają życ
- Inflacja 20%
- Benzyna po 15zł
- Związki i adopocja przez LGBT i inne promocje zboczeń
- Brak dodatków inflacyjnych, tarcz i dopłat do ogrzewania
- Paszporty covidowe byłyby pewnie obowiązkowe do teraz żeby się podlizać kolegom z WEF
- Stopy procentowe 30%
- Stuhr, Ochojska, Lis, Janda, Holland co chwile występują w TVP i pouczają "zacofanych" polaków jak mają życ
- Inflacja 20%
- Benzyna po 15zł
- Związki i adopocja przez LGBT i inne promocje zboczeń
- Brak dodatków inflacyjnych, tarcz i dopłat do ogrzewania
- Paszporty covidowe byłyby pewnie obowiązkowe do teraz żeby się podlizać kolegom z WEF
#bekazpodludzi #bekazkatoli #bekazprawakow #heheszki #neuropa #lgbt #teczowepaski
@Nie_RabarbaR: Uważam, że ch** Ci do tego jak kto się zachowuje, dopóki to nikogo nie krzywdzi. To właśnie Twoje zachowanie jest bardzo szkodliwe, bo wciska ludziom sztywny podział na role społeczne i prowadzi do patologii, np. mężczyzn, którzy nie szukają pomocy "bo nie
@Kombajn_Bizon_: Zabawne, że zawsze na temat opinii gejów wypowiada się jakiś orędownik, twierdzący, że wie lepiej, a nigdy sami zainteresowani. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Nie_RabarbaR: Są obiektem wyśmiewania właśnie przez takich jak Ty, klaunie, bo dosłownie przed sekunda arbitralnie sobie stwierdziłes, że mężczyzna ma być taki i taki - a co jak nie będzie? Nazwiesz go p**dą? To jest właśnie to wyśmiewanie.
Nie
Zabrzmiało jakbyś się wypowiadał z perspektywy hetero. ¯\_(ツ)_/¯
Jeśli nie to wystarczy przeanalizować plusiki pod twoim wpisem vs plusiki pod memem, żeby wyciągnąć wnioski jaka jest opinia ludzi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kombajn_Bizon_: Jakie fikolki? Przecież osoby homoseksualne to normalni ludzie, całkowicie zdrowi psychicznie i fizycznie, ta orientacja nie wywołuje żadnych odchyleń. A skoro to normalni ludzie, to są różni, większość po prostu chce żyć spokojnie z partnerem, ewentualnie wziąć ślub. Jeśli ich uważasz za jednolitą masę, to może pomyśl dwa razy - na przykład o tym dlaczego cześć
@ziumbalapl: Oczywiście, że udzielałem, znajdowały się w źródłach, które zbywałeś komentując, że autor ci się nie podoba bez odniesienia się do treści czy metodyki, logiki.
Tak normalny jak reszta zboczeń jest normalna. Fakt, istnieją i można z nimi funkcjonować, nie wszystkie wywołują łatwo mierzalne degeneracje.
Zresztą ja ci już podałem logiczne wyjaśnienie tego zagadnienia, ale się nie odniosłeś:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4771012/
@Precypitat: Jak to mówią - jesteś tym co jesz xDD Nie znęcajmy się już nad biedakiem.
@KawaJimmiego: Ale ja pytałem czy jesteś za ograniczaniem praw.
Orientacje z definicji nie są zboczeniami, parafilie są.
Do czego mam się tu odnosić? Tłumaczyłem Ci już kilkukrotnie, że to pseudonaukowy wywód stworzony przez osobę bez żadnego wykształcenia w temacie. Masz jakieś
Przecież obie armie internetowych zołnierzy danej narracji chcą zracjonalizować swoją narracje pod egidą nauki, którą traktują za cel sam w sobie. Też byś nie przeczytał tego co Ci oponent poda uznając, że to wiedza gorszego sortu.
@ziumbalapl: Hyc- fikoł, lewico klaszcz swojemu czempionowi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TheKirghizLight: Racja jest racją i nie ma racji gorszego sortu. Widzisz, to tęczowi pchają się ze swoją ideologią wszędzie, gdzie się da, a zwłaszcza do dzieci atakując każdego, kto się śmie nie zgodzić. Doszło nawet do tego, że zaatakowali syna Nowickiej, skrajnego komunistę, bo się nie zgodził na akceptowanie ich mądrości i śmiał nawet zarzucić brak
Komentarz usunięty przez moderatora