Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +21
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
Pobierz
Infex +252
#wladcapierscieni Nic się ten film nie zestarzał
źródło: image
Pobierz

Pytanie kierowane do niebieskich pasków: Mirki, czy ktoś z was bierze testosteron (żel/zastrzyki) w związku ze wskazaniami medycznymi (np. hipogonadyzm)? Ciekawią mnie wasze doświadczenia, jak było przed, a jak jest w trakcie. Szczerze mówiąc zastanawiam się nad tym krokiem, bo po latach terapii innymi lekami skończyłem w gorszym miejscu niż zacząłem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Celowo nie wołam mikrokoksów, chodzi wyłącznie o wskazania medyczne spowodowane niskim poziomem testosteronu.
Samopoczucie znacznie do góry. Wewnętrzny spokój, lepsza regeneracja, większa tolerancja na stres, większa determinacja, libido do góry. Warunkiem jednak zawsze jest trzymanie stylu życia. Miałem okres, ze dużo piłem alko, jadłem kebaby, mało spałem to wyniki miałem z-----e. T na poziomie 500 i estro na poziomie 75-100. Ale mam tez protokół na to.
Ogólnie muszę zrzucić z 10kg
Co do trybu życia to niestety mam siedzący w dużej mierze i mam lekką nadwagę, ale za to mało
Wiesz, pytanie czy praca głowy to tylko wina teścia. Równie dobrze możesz mieć problem z IO co jest bardzo częste, a skutecznie podcina skrzydła. Problemy z wysławianiem się itd. To mi się kojarzy typowo moja zwala przez problemy z cukrem. Jak mnie najdzie to jedyne co, to mogę wbić czoło w blat i iść spać, a ze jestem wtedy w pracy to modlisz się o