Aktywne Wpisy
D07IFP +16
W środę urodził mi się synek (pierworodny). Wiem, że Wykop to nie jest najlepsze miejsce na takie pytania, ale dziś jest niedziela i ciężko zasięgnąć rady specjalisty. Dlatego prośba o wsparcie żebym to jakoś dźwignął - nie tylko plusem na odwagę, ale może również odpowiedziami na moje wątpliwości.
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie

prostymirek +221
ZACZĘŁO SIĘ
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: 2
Pobierz

Ladny = tajemniczy
Just be tajemniczy bro
Bo jak Ciebie lajkuje jakaś sliczna dziewczyna to też chcesz wierzyć, że to prawda i pójdziesz nawet najbardziej absurdalną, nielogiczna i emocjonalna ścieżką, żeby nie stracić tego wykreowanego snu o wspólnym życiu z księżniczką.
Komentarz usunięty przez moderatora
just sprawiaj wrażenie bogatego, bro
najwyżej zamoczysz jako słodziak-betabankomat
Komentarz usunięty przez autora
@BurzaGrzybStrusJaja: przecież jest zupełnie na odwrót i typowy mirek przyjmuje zainteresowanie jakąkolwiek (nie mówiąc o "ślicznej") dziewczyny jako coś podejrzanego i dziwnego xD.
Tak tak. Chyba mowa tu o zblackpillowanych przegrywach. A nie przecietnym Kowalskim. Przecietny Kowalski bylby w stanie zostawić nie tylko swój portfel, ale cala swoją godność w zamian za bajeczke o wspólnym życiu z płodna Julka.
Takich historii akurat jest dużo więcej niż historii oszukanych kobiet na Arabskiego ksiecia. Obie płcie potrafia być naiwne, kiedy sie gra na ich prymitywnych instynktach.
Kobieta w tej kwestii może być troche inna bo całe życie