Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kobiaszu: Trochę zaczyna ostatnio gwiazdorzyć, ale sporo racji w tym ma. Oczywiście chamy, które już się zdążyły wyrzygać w tym wpisie i tak tego nie ogarną, bo myślą, że to przez przeklinanie upadł protest, a nie przez chamstwo osób, które się pod niego podpięły i które zrobiły z knajackich hasełek swój główny postulat.
  • Odpowiedz
@kobiaszu: zupełnie zgadzam się z p. Mazurkiem w tej materii, sam robię tak samo. Ale jak widać nie można mieć w tym kraju własnych poglądów, nie można nawet decydować gdzie się jada, bo zaraz jadem plują.

@problemat można mieć, można je nawet wygłaszać i tak samo my możemy je wysmiewać, bo są debilne
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Thorrand: człowieku, dlaczego mnie obrażasz i próbujesz zdyskredytować moje stanowisko po jednym komentarzu? Mam prawo wyrazić własne zdanie? No mam. Mam prawo to zrobić na portalu ze śmiesznymi obrazkami? No mam. Porównania możemy mieć jakie tylko chcemy. PiS ostatnio porównywał ceny paliwa w Polsce do cen w Holandii...
  • Odpowiedz
człowieku, dlaczego mnie obrażasz i próbujesz zdyskredytować moje stanowisko po jednym komentarzu? Mam prawo wyrazić własne zdanie? No mam. Mam prawo to zrobić na portalu ze śmiesznymi obrazkami? No mam. Porównania możemy mieć jakie tylko chcemy. PiS ostatnio porównywał ceny paliwa w Polsce do cen w Holandii...

@cieply_sopel:

Nikt cię nie obraża. A jedyną osobą, która odbiera tutaj prawo do wyrażania swojego zdania, jesteś ty. Najpierw mówisz, że Mazurek nie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@problemat: ok. Oczywiście młodzieży nie powiem "jebcie PiS i wyjdźcie na ulicę". Z tekturowymi transparentami też nie chadzam. Ale chyba gdzieś jest jakaś przestrzeń żeby wyrazić własne zdanie, co?
  • Odpowiedz