Wpis z mikrobloga

@LilyOfTheValley szuka rozmowy, za chwilę wyzywa i sam się poniża. "Synku, pacz jaki debil". XD

Czy odpisywanie na cudze wiadomości jest jakimś obowiązkiem? Nie. Gdyby to był obowiązek, to w pracy nie mógłbym pracować tylko bym siedział na firmowym mailu i odpowiadał grzecznie na każdy spam.
  • Odpowiedz
@LilyOfTheValley
A ciezko bylo typowi napisac ze nie jestes zainteresowana?

Kiedy do mnie na badoo, albo na tinderze po przypadkowym matchu, dobija sie tucznik z kartoflana morda to ladnie odpisuje.

Heja, milo poznac, u mnie OK. Nie jestem niestety zainteresowany, powodzenia zycze, milego dnia
  • Odpowiedz
A potem na tag wstawiają fotki grubych czy brzydkich bab i piszą "kijem bym nie dotknął' i podobne teksty ahahhaaha

@LonNon: I dlatego grubej nie dam na prawo by nie robić jej nadziei. Co to ma wspólnego z hipokryzją, gdzie kobieta daje w prawo a potem olewa??
  • Odpowiedz
@LilyOfTheValley: Nie staję w obronie tego gościa, zadaję proste pytanie: jeśli ci się nie podoba, odczuwasz nudę pisząc z nim czy cokolwiek innego - dlaczego dalej masz go w parach? Tak ciężko napisać typowi kilka słów i zakończyć z nim rozmowę?
  • Odpowiedz