Aktywne Wpisy
czteryrowery +480
Andrzej_Buzdygan +341
Możecie mówić co chcecie o sieciówkach, ale prawda jest taka, że Decathlon jest jedną z najlepszych sieci sklepów sportowych na świecie. Dzięki niej miliony ludzi odnalazły pasję w sporcie, bo nie byli zatrzymywani przez gatekeeperów w postaci super drogich marek butów do chodzenia po górach ani przez tanie gówniane buty rozwalające się po wejściu w kałużę. Tam można kupić takie buty, na które każdego będzie stać i na dodatek mają dobrą jakość.
Muszę się ujawnić - to ja byłem Twoim rezerwowym Mikołajem z #wykopaka .
Mam złą wiadomość - Paczka niestety zaginęła i już nigdy jej nie dostaniesz (╯︵╰,)
Reklamacja trochę trwała, ale w końcu dziś dostałem oficjalną odpowiedź od patałachów z UPS Polska, że u nich #kradno !!!
Paczkę ukradziono tuż przed jej dostarczeniem w Warszawie.
Mam zgłosić wartość i zawartość paczki. Na moje oko było gruuubo ponad 100€ (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Gdy dostanę odszkodowanie to umówimy się w sprawie jego przekazania.
BTW - trzeba być niezłym pechowcem, żeby najpierw trafić na parę, która się nie wywiązuje z zadania.
A następnie dostać osobę rezerwową od której paczka zostanie skradziona.
W komentarzu #pokapake - bo jeszcze mam zdjęcia zguby na komórce - najbardziej mi szkoda kart z autografami piłkarzy #bayernmonachium i skórzanego portfela na karty. No ale teraz czekamy na odszkodowanie.
"Śmiejżelki" to po niemiecku "Lach gummi" xDDDDDDDD
Mirkowi chyba nie należy się paczka jeśli takie problemy są z jej dostarczeniem xD
Nie przejmuj sie mirku, czasem tak sie dzieje, shit happens :) i tak, jakos dziwnie w
- wysyłka karty firmowej z siedziby firmy we wtorek 25.01 z gwarancją dostawy dnia następnego w środę 26.01 do godziny 15:00. W piątek 28.01 zapytałem HR czy mają numer śledzenia bo dalej nie ma karty - „zmieniono doręczenie” mimo że nikt nic nie zmieniał. Finalnie magicznie paczka pojawiła się u mnie w sobotę
@czuczupikczu:
Szanuję