Aktywne Wpisy

panKrzysztofKrawczyk +208
#olx ehhh, w każdym ogłoszeniu wyraźnie napisałem, że tylko odbiór osobisty. Gość chce z 900zł zejść do 500zł XD ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000010152
Pobierz
koniolizator +845
Nie pijcie kawy w pracy!
Kofeina to podstęp pracodawcy, aby eksploatować Twój organizm ponad normę w czasie pracy. Musisz przechytrzyć system - w pracy bądź zaspany, regeneruj się, odpoczywaj. Jeżeli masz gdzie uciąć komara - wykorzystaj to. W pracy nie ma przyjaciół, oprócz jednego - kibla. Deadline to tylko nazwa, nikt tak naprawdę nie umiera. Oszczędzaj siły na życie po pracy. #pracbaza
Kofeina to podstęp pracodawcy, aby eksploatować Twój organizm ponad normę w czasie pracy. Musisz przechytrzyć system - w pracy bądź zaspany, regeneruj się, odpoczywaj. Jeżeli masz gdzie uciąć komara - wykorzystaj to. W pracy nie ma przyjaciół, oprócz jednego - kibla. Deadline to tylko nazwa, nikt tak naprawdę nie umiera. Oszczędzaj siły na życie po pracy. #pracbaza

- w samolocie poza wejściem na pokład nikt nie zwracał uwagi ze ktoś nie ma maski (a mało kto miał, chociaż faktycznie prosili i założenie na czas startu)
- po wyjsciu z samolotu na lotnisku nawet policja była bez xD wiec zdjęliśmy
- na samej dominikanie już wszystkie restauracje, wycieczki, hotele - bez masek, o paszportach nawet nie wspominają (nikt w ogóle o to nie pytal). Jest jedna restauracja gdzie faktycznie pani bez maski nie wpuszcza - po prostu tak nie chodzimy
- nikt tu nie pyta o testy i szczepienia - ludzie z samolotu wychodzili z kaszlem Ala gruźlik i nikt ich nie zawracał
Świetni ludzie tu są, szczęśliwi, radośni, wiec polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wakajce #podroze #koronawirus
źródło: comment_16437168284pxKSLi8ZYgPcCcacWoRHh.jpg
PobierzJak zwykle po szczegóły pod #100dnibezkwarantanny zaraszam, dzisiaj rano ktoś znowu potwierdził ze działa
Slowem wstepu na Dominikanie zlapalem covida, w poniedzialek zaczela mnie bolec glowa, pojawila sie goraczka i dreszcze, brak apetytu. Myslalem ze to udar sloneczny bo wczesniej dosyc dlugo siedzialem na sloncu.
W sobote dolecialem do warszawy, autobusy
- last minute z przesiadką i 4 gwiazdkowym hotelem za 6k od 2 osób
- przez r.pl na tydzień za chyba 5.3k lub 6.9k na tydzień z czarterem w 4 gwiazdkach od osoby
- jeśli masz czas tylko teraz styczeń luty to ceny niestety rosną do 9-12k od osoby
Także ogólnie polecisz i za 3k, a jak masz ciśnienie
źródło: comment_1643729593AaQ8ZM3BVuE37SGFIFpohA.jpg
Pobierz@Rabusek: ale jak to po prostu nie chodzicie? Myślałem, że będziesz protestował i dodawał opinie na Google Maps. Chyba ban cię odmienił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rabusek ta strona jest legitna? Normalnie mogę tam podać swoje dane żeby się zarejestrować?