Wpis z mikrobloga

@Lolenson1888 Jadczak jest nawiedzony i wydaje się nie przyjmować pewnych argumentów z drugiej strony. Pytany o dowody - wszystkich na twitterze blokuję. To dziennikarz, którego głównym celem jest szum.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@antyfoliarz: @markkk92: właśnie dziś chciałem to jednemu typowi tutaj wytłumaczyć ale chyba nie dotarło. Do tego niesłusznie oskarża ludzi, debil (pomylił gościa z Twittera z jakimś gangusem bo miał tak samo na imię i nazwisko)
  • Odpowiedz
@brednyk:

ciekawe czy Stanowski się dołączy do prania brudów Michniewicza i Fryzjera czy był taki wyszczekany tylko w sprawie Najmana?

Czesław przychodzi do Stanowskiego na grilla. Takiego kolesiostwa jakie będzie teraz w reprezentacji nie uświadczyliśmy nawet za rządów Laty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: ja wiem że to jest portal gdzie teraz większość osób siedzi albo w szkolę albo ma ferie i dla większości reprezentacja Smudy to czasy przedszkolne ale jak mówimy o kontakcie Michniewicza z Fryzjerem to przedstawmy kontekst, a nie suche 711 połączeń. To nie jest tak że fryzjer był jakąś personą z jednego końca Polski, a Michniewicz z drugiego i sobie telefonowali. Fryzjer był mocno związany z Amicą Wronki, a
  • Odpowiedz