Aktywne Wpisy

wfyokyga +19
Dzień dobry
źródło: temp_file2200494740324123881
Pobierz
iquiet +1
Nie ogarniam ludzi xd
Kupiłem pewną rzecz od chłopa z pracy i przed odbiorem dowiedziałem się od innych, którzy też to kupowali, że reklamówka w której jest to coś zapakowane, jest do zwrotu. Zwykła reklamówka nawet bez loga sklepu, taka różowa, jednorazowa za może 50gr.
Myślałem, że to żart ale odbieram to co kupiłem a chłop do mnie
Oddam
Kupiłem pewną rzecz od chłopa z pracy i przed odbiorem dowiedziałem się od innych, którzy też to kupowali, że reklamówka w której jest to coś zapakowane, jest do zwrotu. Zwykła reklamówka nawet bez loga sklepu, taka różowa, jednorazowa za może 50gr.
Myślałem, że to żart ale odbieram to co kupiłem a chłop do mnie
to reklamówkę oddasz jutro czy tam któregoś dnia
Oddam

11 osób kupiło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pcmasterrace #komputery #gry #heheszki
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Wysoka wydajność oraz niezawodność w takich grach jak legendarny już Team Fortress 2, Grand Theft Auto: Vice City, Terraria, MineCraft jak i w innych mniej wymagających tytułach.
xDDD
Komentarz usunięty przez autora
@Gandalf_Rudy: Widocznie klienci zadowoleni. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TrisssMerigold: Jeśli potrzebny ci komp głównie do internetu i multimediów oraz nie wydałaś na niego więcej jak 2k to powinno być git.
@ll_Mario_ll: crysis pojdzie?
@pwn3r: No najważniejszy warunek żeby uznać sprzęt za gaymingowy czyli jebiąca ledami po oczach obudowa jest spełniony. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1643572427baBGYuiX5hFLxETFpNpZX5.jpg
Pobierz@TrisssMerigold: Nowy? To zdecydowanie nie. Jeżeli używkę, bo np była tańsza i ma odpowiednie GPU to spoko.
Tak czy siak w lapku będzie głośno i gorąco.
@Naczelny_Cenzopapista: @MalpkaJeanPaul: @heming: no niestety, ale to jest patologia i psuje biznes uczciwym handlarzom, a allegro wcale nie reaguje na takie scamy. Jedyna droga to właśnie spamować allegro, że pozwala na takie oszustwa. Tak naprawdę laik może skapnąć się, że to nie nówka właściwie tylko