Wpis z mikrobloga

@Z0m0wi3c: w pracy spoko - lutuję tak małe elementy, że muszę potem sprawdzać pod mikroskopem czy dobrze xd na uberze też 2 dobre dni pod rząd. A w domu 3 robota - trzeba felgi wyprostować. A co u Ciebie? Jak chata w zimę się sprawuje? Nie marzniesz?
  • Odpowiedz
  • 1
@PienieznyWieprzZMlotemBojowym widziql3m wpis o awansie. Gratuluję raz jeszcze:) Domek super, ciepły, gotowy na podwyżki rachunków :( w tym roku obiecałem sobie mniej pracować a więcej podróżować. Nie byłem w Polsce od 4 lat to czas w końcu odwiedzić.
  • Odpowiedz
@Z0m0wi3c: zmieniasz operatorow od gazu czy zostajesz? W ogole z czego korzystasz? No ja zas robię i po 12h czasem jak uber sprzyja - do roboty i wracajac prosto pod mcdolana. Jak myślę o podrozach to ostatnie gdzie chciałbym pojechac to pl. Rodzine odwiedzic jedziecie?
  • Odpowiedz
  • 1
@PienieznyWieprzZMlotemBojowym z rachunkami to wychodzi tak że za 2 dni kończy mi się deal z british gaś na którym było estimate 787.79 na rok .
Zaporoponowalu mi.nowy deal na 1800 na rok ( tak k 1100 drożej) ale grzecznie podziękowałem i Ostaje be deal chroniony ustawowym price cap jakieś 1100 na rok ... ale to tylko do kwietnia bo w .kwietniu podwyżka max price cap w uk
  • Odpowiedz