Wpis z mikrobloga

@aett: w ślepym teście to ty nawet formatu audio nie odróżnisz a co dopiero kable, wiem że to boli jak się okazuje że nie ma się supermocny w uszach ale taka jest prawda
  • Odpowiedz
@aett: no bravo! gownotest z internetu w którym posluchałeś swojej karty dźwiękowej, to teraz z tym triumfem jak już będziesz wypierdał do świata scamu i fantazji nie zapomnij spakować pasty na tranzystory poprawiającej scenę i kryształów na kable niwelujących zniekształcenia. W prawdziwym ślepym teście escie gdzie byś nie wiedział czego słuchasz nieodryznil byś kabla urznietego z przedłużacza od tego który wziąłeś pod zastaw chałupy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@szypko: nie uwierzysz, lepiej gra ( ) to jak tam z resztą odpowiedzi, na czym słuchasz plików cyfrowych, bo mnie zafrapowałeś? XD
  • Odpowiedz
  • 0
@szypko: mam uszy i w przeciwieństwie do ciebie faktycznie słuchałem tych kabli, a nie teoretyzuje nie mając pojęcia o czym mówię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@szypko: nie wiem, musiałbym poszukać

Z reszta, jak bede mial kiedys wiecej czasu to sobie jebne taki slepy test i podziele sie wynikami na wykopie
  • Odpowiedz
  • 0
@rockin: o ile jesteś w stanie się założyć, że jestem w stanie odroznic ten sam system z najtańszymi kablami a takimi z wysokiej półki?
  • Odpowiedz
  • 0
@szypko: a po co od przedłużacza? Do tej pory była mowa o kablach głośnikowych, od siebie dodam jeszcze interkonekty. Ten sam cd, wzmacniacz i kolumny, zmieniamy tylko najtansze standardowe kable na wybrane przeze mnie. Jesli mielibysmy sie zakladac to wiadomo ze mozesz byc obecny xd
  • Odpowiedz