Wpis z mikrobloga

Mam wrażenie, że wiele osób z tagu #blackpill w gimnazjach nie zwracało uwagi na szare myszki 4-6/10, tylko wszyscy się lepili do jednej dwóch lasek z klasy. I potem szok że taka niunia wybrała kogo chciała bo miała w czym przebierać. A szare myszki zostawały w kącie same. A teraz ci sami faceci gadają o blackpillu, bo po latach się zorientowali że niunia klasowa 9/10 nie jest dla niego. Trzeba było ogarniać normalne dziewczyny a nie lecieć jak mucha do miodu do tej top of the top. Sama byłam/jestem taka 5/10 i wiem jak to było. Nie żal mi was.
  • 102
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@akomutopoczebne: nie muszę szczekać bo miałam w czym wybierać ¯\_(ツ)_/¯ byłam po obu stronach i szarej myszki w czasach gimnazjum gdzie prawie żaden się mną nie interesował i w czasach studiów gdzie okazało się, że jestem niezła i od chłopów nie mogłam się odpędzić. Co więcej najbardziej natrętni byli ci, którzy potem płakali, że żadna ich nie chce, a były dziewczyny które by poszły za nimi w ogień, a idioci
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@akomutopoczebne: nie muszę szczekać bo miałam w czym wybierać ¯_(ツ)_/¯ byłam po obu stronach i szarej myszki w czasach gimnazjum gdzie prawie żaden się mną nie interesował i w czasach studiów gdzie okazało się, że jestem niezła i od chłopów nie mogłam się odpędzić. Co więcej najbardziej natrętni byli ci, którzy potem płakali, że żadna ich nie chce, a były dziewczyny które by poszły za nimi w ogień, a idioci
  • Odpowiedz
@Baba_z_makiem: Teraz przecież jest to samo, jak coś tam próbują udowadniać to też opisują jakieś karyńska. A w szkole chodziło o znalezienie sobie jakiejś laski, która się zgodzi na lizanie/macanie/seks, więc w ogóle bez sensu na to patrzeć.
  • Odpowiedz
@Baba_z_makiem: ja swoją szarą myszkę zaklepałem jak mieliśmy po 17 lat, ale to też kwestia tego, że ona nie oglądała się za chadami, ceniła siebie niżej niż ja ją, mimo, że szczupła, duże cycki, ładne włosy itd. Szarą myszką trzeba też być wewnątrz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Później w kilka lat przy mnie poprawiła się o dobre dwa - trzy punkty i jestem szczęśliwy do dziś
  • Odpowiedz
>obalić blackpilla

To akurat jest bardzo proste, wystarczy wyjść z domu i przejść się 20 minut po mieście

@spajdermen: What would win? Badania, pogłebione obserwacje, analizy vs „a mnie się wydaje, że nie. Wyjdź do ludzi, rozejrzyj się, zostaw ten blekpyl.". XD
  • Odpowiedz
@Baba_z_makiem Jeszcze dodam, że w czasach wczesnoszkolnych podkochiwałam się tylko w pryszczatych, cherlawych okularnikach (to niezłe czady xD). I co, pewnie lecieli na takie jak ja, ich kumpele, niebrzydkie szare myszki chłopczyce, które się nie malowały i nie nosiły dziewczęcych strojów? A gdzie tam, klasowe petardy, nudziary które i tak już dawno miały chłopaków. Nawet się interesowałam tymi samymi rzeczami co oni i było o czym pogadać, no kandydatka idealna można
  • Odpowiedz
@aPimpNamedSlickback: jakby cisi albo niezbyt przystojni kolesie mieli do wyboru szarą myszkę przeciętną albo laskę 8/10 (najlepiej z dużymi cycorami) to wybrali by tą drugą. Dopiero na studiach coś się zmienia w myśleniu tych kolesi, przestaja tak mocno dzielić kobiety na brzydkie i ładne, a zaczynają dzielić na łatwe i porządne (rel XD). I wtedy mają refleksję że nie musi być piękna ale lepiej żeby była ogarnięta (taki materiał na
  • Odpowiedz