Wpis z mikrobloga

Mam wrażenie, że wiele osób z tagu #blackpill w gimnazjach nie zwracało uwagi na szare myszki 4-6/10, tylko wszyscy się lepili do jednej dwóch lasek z klasy. I potem szok że taka niunia wybrała kogo chciała bo miała w czym przebierać. A szare myszki zostawały w kącie same. A teraz ci sami faceci gadają o blackpillu, bo po latach się zorientowali że niunia klasowa 9/10 nie jest dla niego. Trzeba było ogarniać normalne dziewczyny a nie lecieć jak mucha do miodu do tej top of the top. Sama byłam/jestem taka 5/10 i wiem jak to było. Nie żal mi was.
  • 102
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aPimpNamedSlickback:

Faceci nienawidzą brzydkich kobiet, sami do tego się nie przyznają, ale lasek poniżej 5/10 nie traktują nawet jak kogoś, kto istnieje. Wystarczy zobaczyć, jaka piana toczy się jak przegrywy widzą grubaskę, posłaliby do komory najchętniej

Dlatego po założeniu z ciekawości fejkowego profilu ze zdjęciami takiego wieloryba miałem kiedyś 99+ w przeciągu jakichś 15 minut XD

2/10, postaraj się bardziej
  • Odpowiedz
Może nie jestem osobą z #blackpill, ( z wieloma tezami niestety muszę się zgodzić, wiele z nich jest jednak przerysowanych), ale się wypowiem.
Już jako nastolatek zdając sobie sprawę ze swojego wyglądu zagrywałem raczej do tych brzydszych, najczęściej z ławki za mną, ławki obok bo jakoś te znałem najlepiej i się z nimi dodadywalem. I co? I nic, dziewczyny, szare brzydkie myszki i tak nie były zainteresowane.
Jaane wielu
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker:

marzyłam o chłopaku

zapomniałaś tam na końcu dopisać „co najmniej 7/10”, wtedy zrozumiesz dlaczego wydawało ci się, że nikt się tobą nie interesował

nie wspominając już, że za każdym razem kiśniesz z przegrywów kiedy ci odpisują na bait, a sama odpisałaś na bait 2/10 zielonki, taki obraz twój
  • Odpowiedz
@Thachi No na tagu co chwilę ktoś narzeka, że laski się nim nie interesują i wyzywają je, że wolą skakać na knagach czadów. Czy one są coś komukolwiek winne? Tak samo twoja druga wypowiedź, opisałeś klasyczny friendzone. Teraz zaaplikuj tę logikę wobec tagu i nagle masz coś, co by zostało nazwane normickim gadaniem
  • Odpowiedz
@vrim:
Jakbyś wyszedł z domu to zobaczyłbyś że większość par to przeciętni ludzie. W 20 minut mógłbyś obalić blackpillowy mit o tym że kobiety 5/10 nie dadzą szansy facetowi 5/10 bo wolą startować do 9/10 i 8/10. Zresztą gdyby tak faktycznie było to jakiekolwiek pary byłby ewenementem bo wchodzi tu rozkład normalny i przeciętnych ludzi jest po prostu dużo więcej niż ludzi których można by określić jako 9/10 czy 2/10.
  • Odpowiedz
@magiczny_banan No tinder to niezbyt miarodajne narzędzie, bo służy głównie do ruchania. To, że ktoś chce się przespać z grubaską, bo uważa ją za łatwy cel i nawet mu nie przeszkadza, że się nią brzydzi nie udowadnia, że faceci nie nienawidzą/brzydzą się brzydkimi kobietami xD A co lasce z bycia wyruchaną, to nie ma takiej samej wartości jak bycie przez kogoś chciana do związku, to fundamentalna różnica między płciami
  • Odpowiedz
@Thachii Im dalej w las tym różnice się zacierają, potem już koleżanka wydaje się logicznym wyborem na partnerkę. Ja nie mam pretensji do nikogo, tylko opowiadam jak to było z perspektywy gimnazjalnej mnie vs narrację, jakoby to szare myszki i pasztety wzdychały tylko do chadów, co jest nieprawda
  • Odpowiedz