Aktywne Wpisy
kopytko1234 +82
50k i stówa na klatę...
Czy to znaczy, że spotkał się z 50 szejkami w Dubaju i od każdego dostał 1k za dwójkę na klatę?
#frajerzyzmlm #heheszki
Czy to znaczy, że spotkał się z 50 szejkami w Dubaju i od każdego dostał 1k za dwójkę na klatę?
#frajerzyzmlm #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
Dlatego po założeniu z ciekawości fejkowego profilu ze zdjęciami takiego wieloryba miałem kiedyś 99+ w przeciągu jakichś 15 minut XD
2/10, postaraj się bardziej
Już jako nastolatek zdając sobie sprawę ze swojego wyglądu zagrywałem raczej do tych brzydszych, najczęściej z ławki za mną, ławki obok bo jakoś te znałem najlepiej i się z nimi dodadywalem. I co? I nic, dziewczyny, szare brzydkie myszki i tak nie były zainteresowane.
Jaane wielu
zapomniałaś tam na końcu dopisać „co najmniej 7/10”, wtedy zrozumiesz dlaczego wydawało ci się, że nikt się tobą nie interesował
nie wspominając już, że za każdym razem kiśniesz z przegrywów kiedy ci odpisują na bait, a sama odpisałaś na bait 2/10 zielonki, taki obraz twój
brzydkie dzieczyny są po prostu brzydkie :/
Jakbyś wyszedł z domu to zobaczyłbyś że większość par to przeciętni ludzie. W 20 minut mógłbyś obalić blackpillowy mit o tym że kobiety 5/10 nie dadzą szansy facetowi 5/10 bo wolą startować do 9/10 i 8/10. Zresztą gdyby tak faktycznie było to jakiekolwiek pary byłby ewenementem bo wchodzi tu rozkład normalny i przeciętnych ludzi jest po prostu dużo więcej niż ludzi których można by określić jako 9/10 czy 2/10.