Wpis z mikrobloga

Ech kurła..

Chciałbym, żeby gierki cieszył jak kiedyś, a dziś co odpalę, to po 10 minutach nie chce mi się grać..( ͡° ʖ̯ ͡°)

Zasubskrybowałem sobie tego gamepassa, bo 4zł to śmieszna kwota i co? W ciągu tygodnie zainstalowałem i sprawdziłem masę gierek i nic nie siadło. Najdłużej bo chyba z 5 godzin to pograłem w No Man's Sky i z 2h w Pillars of Eternity. Reszta odinstalowana po kilkunastu minutach.
A, no i Superhot Deleted Scenes ograłem w całości.

Nie chodzi o to, że "kurła kiedyś to były gry, teraz to nie ma gier" tylko ogólnie samo granie mnie znudziło :(

PS5 leży i się kurzy, a jedyne w co gram to jak mi się przypomni to zagram meczyk w fifie raz na tydzień. Konsoli w sumie nie sprzedałem jeszcze bo liczę na Persone 6 jako jedyną grę, która chyba mnie zainteresuje w najbliższych latach o ile w ogóle wyjdzie bo jak na ten moment to cisza :(

#gry #konsole #zalesie
  • 10
@ytong1918: za dużo próbowałeś, miałem tak na początku game passa, ale potem wciągnęło mnie Dishonored, Halo Infinite i teraz wspaniały jest Hitman. No man’s sky tez świetne na pewno wrócę potem. Do krótkiego pykniecia świetnie z kolei nadaje się Ori. Ale najlepiej grać jeden lub dwa tytuły na raz. Inaczej niewiele Cię wciągnie. Ja odpadłem na przykład na bardzo polecanych Plague Tale i Control bo mnie zwyczajnie znudziły bo chciałem jak