Aktywne Wpisy
Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
Chciałbym, żeby gierki cieszył jak kiedyś, a dziś co odpalę, to po 10 minutach nie chce mi się grać..( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zasubskrybowałem sobie tego gamepassa, bo 4zł to śmieszna kwota i co? W ciągu tygodnie zainstalowałem i sprawdziłem masę gierek i nic nie siadło. Najdłużej bo chyba z 5 godzin to pograłem w No Man's Sky i z 2h w Pillars of Eternity. Reszta odinstalowana po kilkunastu minutach.
A, no i Superhot Deleted Scenes ograłem w całości.
Nie chodzi o to, że "kurła kiedyś to były gry, teraz to nie ma gier" tylko ogólnie samo granie mnie znudziło :(
PS5 leży i się kurzy, a jedyne w co gram to jak mi się przypomni to zagram meczyk w fifie raz na tydzień. Konsoli w sumie nie sprzedałem jeszcze bo liczę na Persone 6 jako jedyną grę, która chyba mnie zainteresuje w najbliższych latach o ile w ogóle wyjdzie bo jak na ten moment to cisza :(
#gry #konsole #zalesie
Komentarz usunięty przez autora
@ytong1918: mam to samo, tylko z grami online, bo w single nie gram
cs mi sie przejadl dawno temu, w lola nie bede gral bo rundy za dlugie, w wota juz sie tyle nagralem, ze tez mi sie nie chce, karcianki mnie odpychaja, br tez