Wpis z mikrobloga

Kiedy udajesz bogatego Niemca co go stać na wszystkie exy i śmiejesz się z polskiej biedoty, ale nadal przychodzisz dowartościowywać się na wykop bo w Niemczech jesteś tylko pionkiem na zmywaku. Patrzcie na typa @Janusz_z_rivii, dwa lata u szwaba i już czyta po niemiecku. XD Germanizacja przebiega znakomicie, dziadek na pewno jest z ciebie dumny. Połóż się jeszcze plackiem na chodniku, będziesz jeszcze bardziej nowoczesny i postępowy. Sprzedałeś się polaczku za 8 euro na godzinę ¯_(ツ)_/¯
#bekazpodludzi #niemcy #emigracja #ps5 #ps4 #xbox
źródło: comment_1642933763nb8Z5h1dcOx9QyEHvqWnIh.jpg
  • 52
@Rga79 to nie jest język na konsoli tylko język w przeglądarce telefonu, de fecto wybrany automatycznie na podstawie lokalizacji. Nie #!$%@? się już nawet o ten język tylko o całokształt i zachowanie tego miernoty, od miesięcy sra i trolluje na tagach, uniemożliwiając normalna dyskusje. ¯_(ツ)_/¯
@daeun: ja mieszkam w polsce i kazdy program z jakiego korzystam na kompie, wlacznie z windowsem i kazdym innym systemem nawet na konsoli - zawsze mam ustawiony jezyk angielski, jak gram w gry to tez po angielsku bez tekstu. Czy to oznacza ze jestem wrogiem polski?